Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Луганську пройшов ІV обласний з'їзд гуртків плекання української мови

Категорія:

22 травня в Луганську пройшов ІV обласний з'їзд гуртків плекання української мови, в якому взяли участь школярі – члени гуртків з усіх міст та районів області. На початку з’їзду його учасники разом із заступником голови Луганської облдержадміністрації Зіновієм Гузаром та представниками громадськості поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку з нагоди Дня перепоховання Великого Кобзаря на Чернечій Горі.
Зіновій Гузар та керівники громадських організацій привітали присутніх й наголосили, що діяльність гуртківців має велике значення для відродження української мови. Під час пленарного засідання учасники з’їзду підбили підсумки роботи гуртківців за рік та визначили напрямки подальшої роботи. У роботі з’їзду взяли участь переможці Всеукраїнського конкурсу творчих робіт учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів до 150-річчя від дня народження Івана Франка. Організаторами заходу виступили Луганський міськвиконком, управління освіти і науки облдержадміністрації та обласний осередок Української світової спілки професійних вчителів.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи