Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність до українофобів неминуче закінчується геноцидом українців

УТ-1, 1 червня, «Толока». Про мову. «Політичні украінці» вустами ліберального радикала Малінковіча прямо заявили – вони за мультикультурне, безнаціональне суспільство, в якому корінна нація матиме однакові права з меншинами. Називаючи речі своїми іменами, ліберали домагаються міжрасової суміші слов’ян з афро-азіатськими мігрантами, з метою остаточно знищення української культурної спадщини. Українофоби хочуть знищити українців як націю.
Справа не в мові. Мовний сепаратизм – інструмент, який використовується українофобами в справі розпалювання ворожнечі між українськими громадянами. Пересварити українців з метою влаштування своїх бізнес-інтересів, - це є мета фінансованих кримінальним капіталом за планом Гельмана Павловського всіх цих вітрянок-каурових. В підставі сучасного сплеску українофобії – помста за ліквідацію Київським Князем Святославом Хоробрим Хазарського каганату. Українофоби прагнуть морально і фізично знищити українську націю. Згадайте Голодомор. Зараз українофоби діють методом економічної депортації корінного населення – українців на території України все меншає, мігрантів все більшає.

Хто заважав толерантним націонал-лібералам швидко і ефективно провести українізацію? – Відсутність волі. Кавер-версія Центральної ради, з її патологічною поміркованістю та рішучою боротьбою з українськими націоналістами, призведе до нових Крут та Голодомору. Щоб потім було кому писати мемуари в екзилі, правити жалобні молебні та відмежовуватися від „фашизму”.

На якій підставі українофоби мають доступ до центральних каналів телебачення, радіо, преси, Інтернет-простору? На якій підставі вони вільно і безкарно пропагують свою ненависть до корінної нації? На якій підставі вони ще щось там собі вимагають? Хіба що на підставі твердої впевненості в тому, що нав'язана українцям толерантність до них безмежна.

Одним з учасників „Толоки” став міністр юстиції С.Головатий, той самий Головатий, який свого часу скасував реєстрацію української партії УНА-УНСО. Що заважає Головатому скасувати реєстрацію українофобів з ПСПУ вітрянки? Толерантність до українофобії як явища? Толерантність до українофобів неминуче закінчується геноцидом українців.

Мусимо розчарувати тих, хто хоче нас вбити. На заваді стануть молоді патріоти. 15 жовтня на захист УПА стала активна слов’янська молодь Києва, як українсько-, так і російськомовна. Марші проти нелегальної міграції, зрив наркоманського шабашу 6 травня влаштувало здорове активне майбутнє нашої Вітчизни, непереобтяжене толерантністю до тих, хто ненавидить все українське. Україна понад усе!


----------------------------------------------------

В тему:

“Різноманітність” робить нас нещасними?

Мова і війна
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи