Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бутейко: Ті, хто плює на наш стіл, будуть викинуті з України

Категорія:

Поїзд пішов - толерантні прокинулися. Шляхами Центральної ради.
Перший заступник міністра закордонних справ України Антон Бутейко, коментуючи рішення Служби безпеки України оголосити персоною нон грата віце-спікера Державної думи Російської Федерації Володимира Жириновського, заявив, що в Україні відповідні структури нарешті почали працювати так, як того вимагає гідність Української держави.

Бутейко відзначив, що офіційно ще не чув про таке рішення, оскільки їздив до Москви на переговори і трохи «випав з інформаційного поля».

«Якщо це дійсно так трапилося, то я думаю, що відповідні структури в Українській державі починають на жорстку вимогу Президента нарешті працювати так, як цього вимагає гідність Української держави», - підкреслив заступник міністра.

Бутейко переконаний, що робота в цьому напрямі повинна продовжуватися. «Я б хотів, щоб вона продовжувалася. Щоб люди, які до нас їдуть, добрі гості - ми їх щиро прийматимемо, а ті, які хочуть наплювати на наш стіл, вони будуть викинуті з цієї держави. І нехай вони пам'ятають це, оскільки в Україні є влада, і вона буде, і ми діятимемо відповідно до норм, що існують у міжнародній практиці і міжнародному праві», - заявив він.

Як вже повідомляв ForUm, Україна тимчасово заборонила в'їзд на свою територію віце-спікеру Державної думи РФ Володимиру Жириновському і ще декільком громадянам РФ.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи