Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська молодь проти інородців

Категорія:

73% української молоді виступає проти засилля інородців. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Інститутом соціології НАН України. 48% молодих українців проти того, щоб чужинці жили в Україні. А ще 25% взагалі проти того, щоб їх впускати, навіть як туристів.
Опитування останніх років серед української молоді показують, що різке збільшення соціальної дистанції відносно чужинців почалося у 2002 році і надалі зростає. Причому молоді українці відсторонюють від себе саме представників чужих рас, в той час як до слов’ян і білих взагалі ставлення позитивне.

Більшість молодого покоління оцінює своє ставлення до інородців як «позитивне», але лише тоді, коли вони живуть на своїй землі. При цьому чверть опитаних взагалі не допускала б інородців в Україну, навіть як туристів. Так, азербайджанців взагалі не хотіли б бачити в Україні 23,7% опитаних (48,5% допустили б лише як туристів), арабів 26,3% (57%), афганців, 34,8% (50,5%), грузинів 17% (49,7%), євреїв 13,1% (41,5%), китайців 13,9% (62,1%), кримських татар 16,2% (32,5%), африканців 16,2% (60,3%), турків 14,7% (59,3%), циган 43,8% (31,2%), чеченців 51,8% (36,1%).

Натомість до білих народів ставлення в української молоді прихильне. Так проти допуску в Україну білорусів виступає лише 2,3% опитаних, німців 7%, поляків 4,9%, росіян 1,8%, словаків 4,9%, чехів 6,4%.

Таким чином 73% української молоді виступає проти засилля інородців. З них 48% допускають чужинців лише як туристів, а 25% взагалі не допускали б в Україну.

Якщо ця республіка називає себе «демократичною», то чому вона не рахується з власним «принципом громадської думки», допускаючи в країну нові тисячі іммігрантів? Напевно тому, що така «думка» неприйнятна для «толерантної» влади інородців. Не будуть же вони виступати проти себе і свого капіталу. Поки такий настрій молоді залишається пасивним, вони почувають себе в безпеці. Але коли народу остаточно набридне, то він не звертатиметься до брехливих «принципів демократії», а обрушить свій гнів на інородців завезених Системою, і тих що нею керують.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи