Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після розстрілу п'ятої колони українці підуть до гаранта Конституції

Категорія:

У вівторок 13 червня 2006 р. в 11-00 біля київської станції метро Арсенальна розпочнеться акція протесту "Годі мовчати!"
Протягом останніх місяців в Україні наростають процеси штучного створення і роздмухування кризових ситуацій. Рішення кількох обласних і міських рад про надання на ввірених їм територіях російській мові статусу регіональної – це один із яскравих проявів непокори центральній владі, перший етап плану втягування України до виру штучних криз. Проти України ведеться неоголошена війна, в якій активну участь беруть представники “5-ї колони”.

На захист рідної країни встає молодь. У вівторок, 13 червня, патріотичні партії та організації проведуть акцію протесту проти ворожих зазіхань на незалежність України.

Об 11:00 збір біля станції метро “Арсенальна”. Там молодь розстріляє “5-у колону” – зрадників, що зсередини дестабілізують ситуацію в країні.

Потім молодь рушить до Адміністрації Президента, де вручить йому Звернення і Повістку на “Чорну Раду”, яка відбудеться у п’ятницю, 16.06.2006, на сходах “Українського Дому” (Європейська площа). Представники ЗМІ отримають свою порцію адреналіну.

Молодь звертається до Президента і до кожного українця:

Врятуй Україну – і вона врятує тебе !
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи