Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Так скажуть нам чи ні, хто конкретно зорганізував геноцид українців?

Категорія:

Президент розпорядився побудувати Меморіал пам'яті жертв Голодомору

Згідно розпорядження Президента Кучми в Києві планується зведення Меморіалу пам’яті жертв Голодомору і політичних репресій. Проведення відкритого конкурсу на кращий проект покладено на Кабмін, який спільно з Київською міською державною адміністрацією має забезпечити його проектування та будівництво.

Уряд повинен внести на розгляд Верховної Ради законопроект щодо оцінки жахливих подій геноциду української нації 1932-33 років та розробити ритуал щорічного Дня пам’яті жертв Голодомору і політичних репресій.

В суспільстві існує точка зору, що об’єктивний аналіз причин та наслідків штучно спланованої ліквідації потужного слов’янського етносу неминуче викличе істеричне заперечення з боку впливових антиукраїнських елементів, які спеціалізуються на боротьбі з так званим українським фашизмом та екстремізмом.

Українофоби підступно нав’язують масам насильницьку думку про те, що кожна спроба нації зберегти власну ідентичність та повернути собі право на господарювання у власній країні є проявом фашизму. Пропаганда стала настільки нав’язливою, що вже й нема бажаючих сперечатися. Для чого?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи