Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нідерланди під пресом турецьких бандитів

Категорія:

Поліція країни тюльпанів б'є на сполох
Турецька мафія активним чином втручається в політику Нідерландів. Про це йдеться в звіті групи поліцейських, які вивчали вплив організованої злочинності у північних та східних провінційних муніципалітетах країни.

За словами керівника групи Пітера-Япа Аалсберга, інтерв’ю якого надрукувала у понеділок впливова газета Volkskrant, турецька організована злочинність інфільтрується до системи міського самоврядування, аби впливати на прийняття вигідних для себе рішень. Нерідко для цього залучаються голландці турецького походження, що працюють у муніципалітетах.

Ми вже можемо підтвердити, що існує зв’язок між політиками та організованою злочинністю, - заявив Аалсберг. За його словами, турецький криміналітет активно займається торгівлею героїном і кокаїном, певною мірою координуючи свої дії з правоекстремістською турецькою організацією Сірі Вовки.

Аалсберг підкреслив, що вплив турецької мафії настільки значний, що деякі її високопоставлені члени продовжують керувати своїми підлеглими навіть з в’язниці, куди вони час від часу потрапляють.

Зауваживши, що далеко не всі турки, які мешкають у Нідерландах, пов’язані з мафією, Аалсберг нагадав місцевим політикам, що організована злочинність постійно буде прагнути використовувати їх для просування власних інтересів та отримання незаконних доходів, - передає РИА Новости.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи