Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"До Тебе, Мила" – так називається перший забійник хмельницької Мотор'ролли з майбутньої платівки

Цікаво, що слова до пісні склав розпорядник ватаги Богдан Гловацький (заразом й керівник "Українського Музичного Видавництва"), який присвятив їх своїй коханій.
Мотор'роллівці нишком "вкрали" того вірша й зробили на нього пісню, яку в якості несподіваного подарунка вперше виконали на Богдановому дні народження. А вже потім було вирішено прописати річ першою стежиною у новому пісеннику.

За запис хлопаки взялися понад місяць тому і коли завершили перший варіянт, зрозуміли, що вся потуга пісні не розкрита. Так почала народжуватися версія за версією і на сьогодні існує аж п'ять прочитань послання "До Тебе, Мила": радійове, налегко, танцювальне, рокове чи то пак альбомне, і заспіване разом з відомою оперною співачкою Валентиною Степовою.

Щодо останньої, то на її задумку наштовхнула сама виконавиця, яка якось обмовилася, що хоче спробувати себе на ниві сучасної музики. Ватажок Мотор'ролли Сергій "Сєня" Присяжний підловив співачку на слові, тим паче що вони є земляками і тримають між собою добрі стосунки. "Спочатку ми гадали "витягнути" з неї поп-спів, – розповідає Сєня, – але вже у студії зійшлися на думці, що то буде, по-перше, вже не Степова, а по-друге, у неї мало досвіду в цьому жанрі. Попервах навіть планувалася, що спільна річ стане основною версію. У підсумку вчинили все ж таки чесно: Валя заспівала у притаманній собі манері, і вийшло надзвичайно цікаве поєднання сучасного загально-розповсюдженого року та класики".

Очікувати нову платівку Мотор'ролли треба, швидше за все, у жовтні. Пісенник обіцяє стати певним дослідом гурту: низка награнь у ньому запишеться не окремими партіями, як це заведено у звукотвірних умовах, а наживо одночасно усіма гудцями – так, начебто запис зроблено з концерту, хоча дія відбуватиметься у стінах виробні.


Пояснення слів, що зустрічаються в тексті, можна прочитати тут:
Словник Юрка Зеленого для меломана

--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

Хмельницька Мотор'ролла запустила свою оновлену сторінку

Хмельницька Мотор'ролла обзавелася своїм першим мультиком
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи