Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У польській столиці існує держава в державі

Категорія:

„Super Express” пише, що у польській столиці існує держава в державі, яка стає все небезпечнішою. «В’єтнамці та китайці керуються своїми правилами і вони знають, чого хочуть. Це великий зорганізований механізм, якого будь що не зупинить перед тим, щоб здобути гроші», - пише газета.

«Досі східна мафія контролювала лише «своїх». Тепер стає все більш експансивною. Економічні злочини, нелегальна міграція, останньо також корупція і бійки, - це злочини, за які найчастіше поліція затримувала злочинців з Далекого Сходу. Від кількох років число злочинів, яке довершують громадяни зі Сходу зростає. Крім численних українських, російських та чеченських груп, зростає число злочинів, яких довершують в’єтнамці та китайці, - стверджє газета і дивується офіційним статистикам, які показують, що хоч в середньому до Польщі кожного місяця вїжджає близько 600 громадян В’єтнаму, за останніх 15 років у Польщі похоронено лише одного в’єтнамця.

«Навіть відомство внутрішніх справ не знає, скільки мешканців Азії перебуває у Польщі. Хвиля організованої злочинності нового характеру напливає дуже швидко», - констатує „Super Express”.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи