Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про спідничку пані Юлі, гуцула Фельдмана і його "дикі юридичні танці"

Довго думав Сашко Фельдман (керівник Асоціації національно-культурних об’єднань України, віце-президента Ради Єврейських Парламентарів Миру і по сумісництву Народний депутат України з фракції БЮТ), що б такого доброго зробити для України і що Україні потрібно для абсолютного щастя. І придумав!
Україні конче потрібна міграційна амністія: спрощена процедура реєстрації для прийшлих людей, надання громадянства, мабуть і демографічну кризу в Україні можна поправити за рахунок переселенців. Благодать буде. А тут якась-там міліція, розвалюючи зародок омріяного Сашком мультикультурного суспільства, ні з того, ні з сього стала ловити нелегалів. Розізлили Сашка: "...в Україні готуються «міграційні репресії» проти нелегалів, метою яких є розпалювання нетерпимості до іноземців...!!!". Але ж тоді на носі були вибори і ці істинно благородні, інтернаціональні пориви Фельдмана використовувалися в пропаганді проти пані Юлії Тимошенко на Сході, у великих містах, де багато нелегалів. На цей раз повезло, бо на серйознішу розкрутку цієї інформації опонентам просто не стало часу.
Казав юрист Фельдман (до виборів), що тих іноземців у нас всього-навсього кілька десятків тисяч. А після виборів, у доповіді генсека ООН Кофі Аннана, на 39-ї сесії Комісії з народонаселення, говорилось, що в Україні число мігрантів досягло 6,8 мільйона... Оп-па ... Здається, попав Сашко Фельдман... Це вже не шило з мішка, це - лом для пані Юлі. А вибори не за горами. І БЮТ на тих виборах буде як сумний ангел з французькими, фанерними крилами...

Відчув Сашко Фельдман, що за оту "помилочку в циферках" будуть його бити. При чому свої, з своєї ж фракції. І що тут йому робить ? Блискавкою сяйнула світлому юристу світла юридична думка - треба придумати такий закон, щоб не побили. І вносить пропозицію до зміни Статті 125 Кримінального кодексу "Умисне легке тілесне ушкодження" , що: «Умисне легке тілесне ушкодження, заподіяне з мотивів національної, расової та релігійної ворожнечі, - карається виправними роботами терміном до двох років чи позбавленням волі терміном до двох років». І ще, так, між іншим, передбачив нардеп "...відповідальність за поширення матеріалів, які ображають почуття громадян у зв’язку з їх національною чи расовою приналежністю або відношенням до певної релігії."

Фельдман, от просто цікаво, а якої раси буде чоловік з родини, де перемішані японці-поляки-кенійці-бразильці ? І прадідусь - австралійський абориген. Як на суді будете визначати ? Генетичний аналіз будете робити, чи циркулем черепи міряти? А це вже фаши-и-изм, батєнька ...

Ох, вже ці „ксенофобські матеріали і їх розповсюдження” (це в добу інтернету !) ... Фельдман, дозвольте „настукати”. Казка про Іллю Муромця виховує змалечку у громадян України нетерпимість до інших рас, народів, національностей і релігій. Ця, так звана, казка сіє в дитячих душах ксенофобію, фашизм, нацизм, расизм і ... ну, самі вже додумаєте. Автора посадити Вам, мабуть, не вдасться, а от редакторів, друкарів, шоферів, продавців – запросто. Забув, ще „Книга поштою”- повним складом у тюрму ! Ви ж подивіться, що робиться: знедоленого нелегала-біженця Солов’я принизили і Розбійником обізвали. І за шо !? За те що свиснув разок ? А потім расист Ілля його і закатував, через несприйняття Солов’єм слов’янського світогляду. Закатував за "інакомисліє" і спробу зорганізувати на Русі демократичне мультикультурне суспільство!

Але повернемося до Статті 125 про „легке тілесне ушкодження”:

Історія мала звичайний, побутовий початок: Миколова свиня сплюндрувала грядку Ахмета. Розвиток свинної сварки ішов традиційно і захищаючи інтереси своєї свині і роз’ятреної дружини, Микола наніс Ахмету "легкі тілесні ушкодження". Ех, якби-то корова була, а то ж свиня! (По Фельдману – цей конфлікт несе, на рівні оцінки тварини „свиня” в мусульманстві, ознаку міжконфесійного). Ех, якби-то не жінки вмішалися в цю свинячу пригоду...
...І де суд. Микола побачив, що запахло смаленим, може дістати два роки (по Фельдману) і робить заяву, що він також татарин, як і Ахмет. Микола читав зміну до закону і знає, якщо мордобій мононаціональний (по Фельдману) - то і штрафом обійдеться.
І що має робити суддя ?
Як довести, що Микола збрехав ? Документу, що засвідчує національність, в Україні не видають ! В паспорті графи "національність" нема !!! (то ще й за Союзу можна було записати себе хоч ірокезом) В будь-якому державному документі громадянин України має право графу "національність" не заповнювати ! Довідка від тьоті-моті, національної общини, церкви, синагоги чи мечеті - це лірика, щоб від армії косити. Там нема державного контролю за документами. Що хочу – те і мультиетнічно пишу. Єдиний документ, що може зараз засвідчити національність - це Український Паспорт. А паспорт свідчить, що ми всі, громадяни України, „від молдаванина до фіна” – рівні в своїй безпородності. Ну чисто тобі, як дикий Мауглі - "ми з тобою одної крові - ти і я !"

(Фельдман, підказую: В комплект до укр-паспорту треба Вам започаткувати Українську Демократичну Церкву. Об’єднати в ній всі-всі-всі конфесії - від православних до вуду . Щоб міжконфесійний мир був в Україн нафсігда. І сатаністів туди також ! Щоб демократія процвітала.)


...Суддя розуміє, що(!) зараз почнеться і відкладає суд на місяць. Через місяць Микола з Ахметом приходять вже з адвокатами. Адвокат Ахмета робить заяву, що неможливо довести документально, що Ахмет татарин чи узбек, але що мусульманин - запросто ! І доказ носить завжди при собі, в штанах (а ось тут, за Фельдманом, міжнаціональна бійка вже точно переходить в ранг міжконфесійної). Бідний Ахмет не чекав такого фортелю від свого адвоката і аж почорнів від сорому. Але що поробиш ... Суд є суд. І тут! І тут виступає адвокат Миколи і урочисто виголошує, що його клієнт також мусульманин і може це засвідчити ! ...

Хитрий адвокат порадив Миколовій жінці: щоб не сів чоловік в тюрму на два роки (за Фельдманом), Миколу напоїти, сонного до сусідського ветеринара і той за літру „Біленької” робить обрізання в 5 секунд. У ветеринара є моцний, бичий новокаїн , так що Микола і не прокинеться. А коли прокинеться - розказати, що він зоп'яну голий бігав по селі. З косою. І ненароком чікнув собі „мінус 3 міліметри”. Тобто, вибирай Марусю - або чоловік в тюрмі, або мінус 3 міліметри.

...Адвокат почав знімати з Миколи штани, Микола пручався, Миколова жінка тримала... Суддя подумки подякував Господу, що не має при собі зброї, але рука сама найшла ломаку...

Дали судді 15 діб за хуліганство. Але краще 15 діб з мітлою, ніж 15 років у дурці. І казала ж мама, іди в музиканти !

Після всього сіли Ахмет з Миколою, помирилися, і пообіцяли собі, що як на нові вибори приїде агітувати хто небудь з того фельдманівського БЮТу, то ...

А що повинні робити жінки в такій судовій "обрізній"ситуації ? Це обеззброює жінок на судах ! Чоловік може якось викрутитись із такої небезпечної юридичної ситуації, а жінка ? Фельдман не подумав, а вороги скажуть, що задумав (диверсант), що ось тут і спалахне ! Вибухне гендерна нерівність ! Країну накриє гендерний вибух (explosion) !!! Мітинги, пікети по всій країні, перекриті траси, захоплені гендерикуватими жінками вокзали і аеропорти... Це Вам не ліберальні помаранчі, це цунамі левиць-гендериць! Перелякана влада прийме єдине можливе, заспокійливе рішення. Щоб не було ніякої гендерної дискримінації - обрізати всіх чоловіків України. Щоб ніхто не спекулював на своїх „мінус 3-х міліметрах”.

Ой, Фельдман-Фельдман, мабуть Вас за це лінчують... На переповненому стадіоні перед футболом. На цей матч Суркіс поставить білети по 300 баксів. І буде аншлаг !

----------------------------------------------------------

Фельдман, за паспортом, Ви, як і я – безпородний. Але здається мені, що до того, як Вам видали український паспорт Ви були гуцулом. В Галичині про це давно гомонять. Ну не такий Ви вже чистопородний, не треба так понтуватися, трохи з лемком замішані, ну і німецький ген звідкись прибився. Мабуть з Івано-Франківська, з Німецької Колонії (район такий стародавній є в місті). Про прізвище: das feld – поле, der mann – мужчина. А разом, по нашому, по простому - „селюк”. І назвали Вас Олексою на честь ліберального демократа Олекси Довбуша. Це вже точно ! Скажете, як же це гуцул попав в Раду Єврейських Парламентарів ? А що тут такого, наші гуцули не тільки в якихось там зацигиканих радах, а навіть Мікі-Маусами в Дісней-Лендах працюють, мерами міст американських бувають. Подейкують, що сам Васко да Гама також гуцулом був - Василь Гаман з Косова.

Фельдман, і пощо Вам оті гуцульскі „Дикі юридичні танці”? Ніхто ж не розуміє Ваших благородних поривів ! Ці гади кажуть, що Ви - ідеологічний диверсант !

Чи не краще Вам плюнути на це все і повернутися додому, на рідну полонину, до своїх овечок, вишиваночок, барток, ваших улюблених пташок-дятлів, гуцулочок і сопілочок. Бо крім злих на Вас бютівців, по парламенту бродить зденервований годзіла Калашніков з доганою, а він Вас, бандерівців-западенців, страх, як ненавидить.

Та і пощо Вам та істерична Верховна Рада. Як співається у Вашій, гуцульській коломийці:

Шумить мені, як у млині, в моїй головоньці.
Ідуть літа марно з світа, як лист по водоньці.

Котилися вози з гори, на долині стали,
Вже фельдмани-лісоруби домів повертали.

А най їх шлячок ясненький упалит, тоті ружні, зацофані Ради ! Колька би їх нендзна сколола ! Бабі їхній горбатій-францоватій ! Олексо, пальніт си лямпачок на дорогу і скорес-с-сенько домів ! І бізнес у Карпатах зараз кльовий. Студенти перебрані на гуцулів підробляють – фотографуються з туристами за гроші. А за фото з чистопородним гуцулом - доляр дають ! Як на відео гуцул Олекса заспіває коломийку, як вівкне, та як затанцює ! Аж Карпати здригнуться ! Тут, одному фацетови, японські етнографи 20 баксів дали за один танець. А можна ще мольфаром підробляти...

----------------------------------------------------------------

Шановна пані Юлю ! Народне прохання: частіше поглядайте, що у Вас на спідничці ззаду причепилося, бо вже вся Україна бачить , що там реп’яшків-а-реп’яшків. І носіть спіднички не строкаті, а однотонні (!), на однотонних краще реп’яшки видно.


Галицький джедай з Івано-Франківська

Тарас Собко


---------------------
В тему:

Увага! Епідемія!

Кілька штрихів про мораль

Зброя для генофонду

В Європу чи в ЄЕПу?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи