Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 78
  • Переглядів: 78

Чергова атака російської нафтобази, пожежа в цеху головного заводу корпорації «КамАЗ» і вибухи в Криму

Категорія:

У ніч проти 28 квітня на мисі Тарханкут в Криму пролунали вибухи. Ціллю атак, імовірно, були російські підрозділи та системи ППО. А у Набережних Чєлнах, Татарстан, сьогодні палає складальний цех головного заводу корпорації «КамАЗ», який є основним постачальником автотранспорту для армії РФ.

24031603.jpg

Ілюстративне фото

Z-канали повідомляють про удар ракетами ATACMS по підрозділах ППО, розміщених на мисі Тарханкут в окупованому Криму, пише Telegram-канал "Протесты в мире".

Також вночі українські дрони атакували нафтобазу «Калуганафтопродукт» в Калузі. Як кажуть кацапи, внаслідок падіння двох БПЛА стався вибух цистерни з бензином об'ємом майже 700 кубічних метрів. А у Набережних Чєлнах, Татарстан, сьогодні палає  складальний цех головного заводу корпорації «КамАЗ», пише Telegram-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Завод є основним постачальником автотранспорту для армії РФ.

Нагадаємо, 17 квітня Україна завдала удару по аеродрому у Джанкої, було знищено склад ракет "Циркон" та "С-300" і близько 30 військових армії окупанта.

Наші інтереси: 

Потрібно прогнати ворога з Криму, і війна кардинально зміниться на нашу користь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи