Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 130
  • Переглядів: 141

Микола Томенко: "Заборонені бюджетні мільйонери і колаборанти досі в законі"

Категорія:

Світ:

Громадськість та ЗМІ продовжують знайомитися із деклараціями чиновництва за роки ВІЙНИ. На першому етапі народ дивувався лицемірству і цинізму депутатів Верховної Ради, які збільшили видатки на своє утримання та зарплати своїх помічників і продовжують піарити свою діяльність за бюджетні кошти – лише у 2024 році на партійний піар передбачено 840 млн гривень із бюджету!

20092504tomenko.jpg

Микола Томенко
Микола Томенко

Далі – міські голови, які не лише задекларувати свої МІЛЬЙОННІ зарплати за 2023 рік, але й не забули додати МІЛЬЙОНИ на свою рекламу в ЗМІ та соціальних мережах. Експерти підрахували, що на РЕКЛАМУ діяльності владців всіх рівнів на рік витрачається близько 11 МІЛЬЯРДІВ бюджетних гривень, пише Микола Томенко у Facebook.

Але ПЕРШЕ місце в рейтингу владного ЛИЦЕМІРСТВА і ЦИНІЗМУ впевнено займають голови та посадові особи ОТГ, які обрані від ЗАБОРОНЕНИХ нині партій-слуг Медведчука-Путіна. Днями військовий із Закарпаття оприлюднив заробітні плати чиновників місцевої влади. Для прикладу, нинішній керівник Полянської ОТГ, активний діяч ОПЗЖ Драгобецький Іван Іванович нарахував собі зарплату і премію у сумі 1 МІЛЬЙОН 29 тисяч 999 гривень за 2023 рік. І таких мільйонерів із місцевої влади, які представляють заборонену ОПЗЖ – десятки.

Впевнено себе почувають і депутати-колаборанти з ОПЗЖ та партії Сальдо на Херсонщині. Хтось із депутатів, які хлібом-сіллю зустрічали окупантів, відкупився, а хтось захищає свою продану путіну честь і гідність рішеннями судів, зауважує Микола Томенко і питає: "Чи складно навести ПОРЯДОК із депутатами медведчука-сальдо-шарія та іншими колаборантами на місцях та зі зловживаннями бюджетними коштами?"

Ось яка його відповідь:

Перший крок.

Верховна Рада повинна нарешті ухвалити Урядовий законопроект про ПОЗБАВЛЕННЯ мандатів майже 4 тисяч депутатів місцевих рад та посадовців обраних від ЗАБОРОНЕНИХ партій (йдеться про законопроект №7476 від 20.06.2022 року).

Другий крок.

Уряд має нарешті затвердити ШТАТНИЙ РОЗКЛАД та граничну суму зарплат і премій для працівників не лише державної, а й місцевої влади.

Третій крок.

Уряд зобовʼязаний оприлюднити ВИКЛЮЧНИЙ перелік робіт та послуг, які проводяться на бюджетні кошти у період правового режиму ВОЄННОГО СТАНУ.

І найголовніше рішення:

Оплата ВСІХ працівників БЮДЖЕТНОЇ сфери (від "Нафтогазу" і суддів до керівників ОТГ) НЕ МОЖЕ перевищувати оплату ВІЙСЬКОВИХ, які захищають СВОБОДУ і НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ.

Отож, вже 3-й рік від 24 лютого 2022 року чекаємо на появу рішень Верховної Ради та Уряду, які наближають, а не віддаляють країну від ПЕРЕМОГИ над російською ордою.

Наші інтереси: 

За діями влади бачимо, для кого війна, а для кого можливість "заробити". Бачимо, як розпорядники державного бюджету під час війни нараховують собі нескромні зарплати й виплати, "бронюючи" при цьому себе від мобілізації. І їм не соромно!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вкотре переконуємось, що цей етатичний гадючник не надається до реформування.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вкотре переконуємось, що цей етатичний гадючник не надається до реформування.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Невже ніяк не можна протидіяти тій огидній кліці!? 
Може найширше оголошення допоможе ?https://www.facebook.com/share/3UhDCm8tqDfF2JyU/?mibextid=WC7FNe

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !