Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 61
  • Переглядів: 65

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкрив виробництво дронів в Україні

Категорія:

Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні. Очікується, що до кінця року на ньому працюватиме близько 100 осіб.

24042101.jpg

Фото: quantum-systems.com

В Україні відкрили ще один завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини, повідомляє прес-служба компанії.

Новий завод стане вже другим підприємством цієї компанії в Україні, і очікується, що до кінця року на ньому працюватиме близько 100 осіб.

 "Quantum Systems інвестує до шести мільйонів євро протягом наступних двох років. Для компанії це вотум довіри Україні та її співробітникам, і водночас знак прихильності компанії до надання довгострокової підтримки Україні в галузі оборони своєї країни", – йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що наразі компанія Quantum Systems виробляє продукцію подвійного призначення для цивільного і державного сектору, в якій зайнято близько 250 співробітників.

Виробниче підприємство в Україні – це четвертий завод компанії із семи, розташованих по всьому світу.

Україна інвестує сотні мільйонів доларів в дрони дальнього радіуса дії, які можуть шукати й вражати віддалені цілі. Найкраща з нових моделей має запас ходу 3000 км і здатна досягти Сибіру.

Наші інтереси: 

Виробництво сучасної технологічної зброї в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи