Portrait de Народний Оглядач
Народний Оглядач
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Мігранти дорого коштують

Світ:

Центр Імміграційних Досліджень(Center for Immigration Studies) опублікував дослідження за назвою “Вплив Імміграції на Державну Скарбницю”(“Імміgrаtіоn's Impact on Public Coffers”), у якому були проаналізовані наслідки припливу іммігрантів для державної фінансово-бюджетної політики США.

Вплив на державні фінанси, багато в чому залежить від рівня освіти того чи іншого іммігранта. Іммігранти з більш високим рівнем освіти платять більше податків, тоді як малоосвічені іммігранти мають низькі доходи, платять набагато менше податків, а також користуються державними програмами підтримки незаможних. У випадку з нелегальними іммігрантами, освітній рівень, як правило, мінімальний. Більшість родин імігрантів нелегально потрапили до США, проте, вони одержують численні державні пільги, якщо їхні діти були народжені вже на території США, тим самим, створюючи важкий тягар для держбюджету.

По оцінках Національної Дослідницької Ради США (National Research Council), іммігрантські родини обходяться бюджету США в $20.2 млрд. на рік. Іммігрант без середньої освіти протягом життя обходиться США в $89 тис. Іммігрант із середньою освітою - у $31 тис. Проте, якщо рівень освіти іммігранта вище рівня середньої школи, те державна скарбниця поповниться на $105 тис.

У дослідженні було підраховано, що при збереженні нинішньої тенденції, іммігранти, що приїжджають у США сьогодні, будуть поглинати державні фінанси протягом перших 20-и років з моменту приїзду. Було також підраховане, що середній іммігрант, з огляду на його наступні покоління, протягом 300 років створить чистий прибуток держбюджету США в $80 тис.

Цікаво, що у випадку легалізації незаконних іммігрантів, дефіцит держбюджету США збільшиться на $29 млрд., незважаючи на те, що нові іммігранти стануть платити податки, вони також будуть користуватися державними послугами, раніше для них недоступними.

(За матеріалами washprofile.org)
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...