Portrait de Народний Оглядач
Народний Оглядач
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Феміда на панелі

Категорія:

Справі Калиновського рік. Бидлоелітний VIP-убивця до цього часу "в розшуку".

Рік тому, 30 травня 2007-го, в Києві сталося криваве ДТП, в результаті якого загинув 38-річний прапорщик Володимир Куликовський і молода дівчина Анастасія Броннікова. Винуватець аварії - 23-річний Сергій Калиновський, син великого бізнесмена Зиновія Калиновського і пасинок олігарха Дмитра Фірташа, таки втік від відповідальності.

Після місяця перебування в приватній клініці, куди не пускали представників слідства, Калиновський безслідно зник. Він намагався це зробити і раніше - 11 червня - але міліція затримала його при спробі вилетіти до Ізраїлю.

У вересні екс-пасинка Фірташа оголосили у розшук. За даними українського відділення Інтерполу, він може перебувати за кордоном, але знайти його до цього часу не можуть. Тому столична прокуратура, яка займається цим резонансним ДТП, розслідування тимчасово припинила, повідомляє "Газета "24".

"Наскільки реально довести провину Калиновського, якщо його все ж таки повернуть до України, в прокуратурі коментувати не беруться. Кримінальна справа за фактом ДТП передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком до 12 років", - зазначає видання.

За минулий рік ім'я Калиновського стало загальним. За цей час сталася низка подібних аварій: молодий хлопець, син багатих батьків або владних чиновників, величезна швидкість, алкоголь в крові, багато жертв. Справи так зазвичай і не доходять до суду.

"Одеськими Калиновським" охрестили Фелікса Петросяна, сина впливового чиновника Одеси. У ніч на 12 січня Петросян, сівши за кермо свого джипа "Тойота Прадо" в стані алкогольного сп'яніння, розбив 11 автомобілів. Водій однієї з машин, 28-річний Володимир Рошко, загинув на місці, ще п'ятеро постраждалих потрапили до лікарні.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...