Народний Оглядач's picture
Народний Оглядач
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Усі на ярмарок канонічного меду!

Світ:

Таке чудове було свято квітів у ландшафтному парку на Печерську. А як іти зі свята на станцію метро Арсенальну, за Лаврою стоїть дивовижний "банер" - оголошення про виставку меду: "За благословенням Блаженнійшого Володимира, митрополита .... Православна медова виставка".
Це ж який мед там чудовий, мабуть! Канонічний же. Ніякі розкольницькі бджоли краплю свого розкольницького ж, самозваного меду не крапнули в бочку "істінно-православного".

Хай схизмати проводять свою окрему виставку - "Медова виставка Київського патріархату". А греко-католицькі бджоли - Медову виставку УГКЦ, благословенну кардиналом Гузаром. А римсько-католицькі... А бджоли пастора Аделаджі? Черновецькі такі бджілки... Медок не носять, а на "макларенах" возять"...

А бджоли ребе Якова дов Блайха? Ці, мабуть, труби на експорт шурують...

А ще ж мусульманські бджоли є... Шиїтки й сунітки. Шахідки. Бджоли з бомбами на тендітних лапках... Тьху ти, мракобіссям навіяло.

-----------------------------
В тему:

Духовне відродження чи духовне виродження?

Чи потрібно викладати релігію в школі?

Скільки коштує Традиція...?

Шлях воїна


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...