Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як міністерство “піклується” про духовне здоров’я нації

Світ:

Міністерство охорони здоров’я вирішило зміцнити духовне здоров’я нації. По допомогу воно звернулось до тих, хто практикує розбій та самозахоплення будинків.
22 квітня в Києві “з метою зміцнення фізичного й духовного здоров’я” нації було підписано Угоду про співпрацю між Міністерством охорони здоров’я України і так званою Українською православною церквою (Московського Патріархату). Від імені МОЗ документ підписав міністр Андрій Підаєв, від УПЦ (МП) - предстоятель Української православної церкви (МП), митрополит Київський і всієї України Володимир.

Цікаво, як будуть “зміцнювати духовне здоров’я нації” представники церкви, яка проголошує анафеми на українських патріотів, яка молиться за гнобителів українського народу. Церкви, яка вивозить з України історичні та духовні цінності. Церкви, яка практикує самозахоплення чужих приміщень. “І протчая, і протчая, і протчая...”

Символічно, що підписання відбулось наступного дня після чергового нападу московських ченців на музей. Другий день всі інформаційні агентства повідомляють про незаконні дії УПЦ (МП), але міністр МОЗ спокійно ставить свій автограф під Угодою. Хоча міг би “для прилічія” і відкласти таке підписання.

Немає сумнівів, що саме безкарність та потакання з боку нібито української влади роблять УПЦ (МП) все більш нахабною та агресивною.


----------------------------------------------------

В тему:

Черговий “релігійний” напад

Обережно: в Києві з’явились агресивні зграї ченців-сквотерів!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи