Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Добра новина для білої людини

Світ:

«В епоху світової глобалізації і депопуляційних процесів всередині Білої раси саме Хрестове вчення повинно стати рятівним ковчегом европейської цивілізації, адже якщо зникне біла людина - зникне Його вчення на землі»
Книга "Пшениця без куколю" - це авторська спроба очистити основу хрестиянства - Святе Писання - від пізніших фальсифікованих вставок. За оцінками автора книги Ігоря Каганця, рівно 50% тексту Євангелій було спотворено юдейським духовенством вже у перші десятиліття після їх написання з метою затемнення духовної суті хрестиянського віровчення і його ідейної нейтралізації. Водночас автор приводить євангельську притчу про пшеницю і кукіль, стверджуючи, що Хрестос знав про майбутню долю свого вчення, і що послідовниками Хреста інформація в Євангеліях була закодована задля захисту від можливих спотворень.

Нині ж внаслідок ретельного логіко-лінгвістичного аналізу тексту на основі найсучасніших наукових методик авторові вдалося відтворити первісний варіант Святого Писання. За словами Ігоря Каганця, одержаний результат є вражаючим. На противагу туманним і суперечливим канонічним Євангеліям він отримав цілісний, логічний і доступний для розуміння текст. Автор переконаний: "Немає суперечностей між Євангеліями, є суперечності між вставками".

Ігор Каганець наголошує, що Євангеліє адресоване перш за все сучасній білій людині, яка є носієм хрестиянських ідей і яка нині живе у часі свого найбільшого духовного занепаду. "Перед європейською цивілізацією стоїть вибір – вмерти або змінитися", і саме очищене від дезінформаційного куколю Євангеліє допоможе їй відкрити у собі нові можливості для духовного оновлення. В епоху світової глобалізації і депопуляційних процесів всередині Білої раси саме Хрестове вчення повинно стати рятівним ковчегом европейської цивілізації, адже якщо зникне біла людина - зникне Його вчення на землі.

Автор підкреслює, що Євангеліє, на противагу механістичній фарисейській концепції людини, як «глечика Божого», несе ідею Бога, втіленого в людині, і покликане відкрити в ній стан Царства Божого, тобто царювання в душі божественного єства. Він зазначає, що суперечностей між хрестиянством і язичництвом немає - є розвиток. На його думку, саме на розрив духовних зв'язків поколінь і була спрямована акція фарисеїв, яка спричинила на сьогодні стан загального занепаду і руйнації европейської цивілізації, єдиною альтернативою якому є євангельське очищення свідомості - "метанойя" - оновлення з виходом на вищий рівень.

-----------------------
В тему:

Книга «Пшениця без куколю» — на першому місці у рейтингу читацьких симпатій Бі-Бі-Сі

Якщо ти арієць

1 --- П’ЯТИЙ ЕЛЕМЕНТ

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи