Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Московський каганат

Коли Гельман з Павловським засновували „проект РФ”, всі думали, що росіяни нарешті отримають свою державність. Події 4 листопада 2006 року показали – росіяни досі лишаються нацією без власної держави. Заборона „Русского маршу” продемонструвала, що РФ є типовим антислов’янським холдінгом, клоном Хазарського каганату, ліквідованим у старі добрі часи київським князем Святославом Хоробрим. Московський каганат – це кавер-версія Хазарського каганату.
РФ – це відновлений Хазарський каганат. Хто фактично керує РФ? Марат Гельман, Глєб Павловський, Модест Колєров і тому подібне. На перший погляд „проект РФ” - це політизований „Камеді-клаб”. На другий погляд стає прикро за росіян. На третій - виникають історичні аналогії. Не на користь нової Хазарії.

Чому українофобія стала ідеологією сусідньої республіки? Тому, що це помста нащадків хазарів нащадкам ліквідаторів Хазарського каганату. Київ ліквідував Хазарський каганат. Досі археологи не можуть знайти бодай натяк на архітектурні форми ліквідованого паразитичного холдінгу. Князь Святослав знищив Хазарський каганат вогнем і мечем. З метою профілактики.

Вони дуже злопам’ятні, ці хазари. Ніяк не можуть простити. Вони самі записалися у наші вороги. Пригнічений етнос в РФ – слов’яни. В селах Нєчєрнозем’я досі п’ють брагу, а у Москві розкошують жиріновські, міграняни, пєтросяни, кобзони, мамути, абрамовичі, затулліни, алсу, фрадкови, кургіняни, нємцови, алєксандри гєльєвічі дугіни, хакамади та інші шоколадні зайци.

РФ – технологія упослідження та виродження російського етносу. Для того, щоб в цьому переконатися, достатньо вийти на вулиці Москви. Або виїхати поза межі Садового кільця столиці РФ. Або включити будь-який з московських телеканалів у будь-який час будь-якого дня.

Переслідування слов’янських патріотів, учасників „Русского маршу” 4 листопада, розвіяло останні ілюзії здорової частини російського суспільства. Молода РФ впала під тиском окупанта, так і не піднявшись з колін. Виявилося, - під маскою РФ ховається отруйний хазарин.

Князь Святослав – національний герой українського народу, усієї слов'янської цивілізації. Він вирішив хазарське питання. Ми – нащадки воїнства Святослава. Пам’ятаймо про це. Не дамо розпалити ненависть між слов’янами! Хазарський екстремізм та українофобія повинні бути знищені.


----------------------------------------------------

В тему:

Республіка Гельмана Павловського знервовано виправдовується

РФ - ворог слов'ян

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи