Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Меншини налякані нетолерантністю українців

Категорія:

Найбільш ізольованими в українському суспільстві є представники сексуальних меншин та ВІЛ-інфіковані. І аж після дискримінації за етнічною ознакою йдуть політичні переконання та соціальний статус. Такі результати соціолоічного опитування, проведеного до Міжнародного дня толерантності.
Армія дискримінованих за сексуальною ознакою налічує близько мільйона. Принаймні так твердять самі геї та лесбіянки. Вони стикаються з дискримінацією під час навчання, пошуків роботи та в безлічі інших ситуацій. Однак найбільшою несправедливістю вважають те, що не можуть офіційно зареєструвати стосунки між двома закоханими однієї статі.

Представники секс-меншин дивляться у майбутнє оптимістично і радять брати приклад з прогресивної Європи. Однак і там не все гаразд. Європейці не готові демонструвати толерантність до великої кількості мігрантів, яка заполонила Старий Світ. Громадяни ліберальної Данії не з кожним іноземцем можуть узяти шлюб.

У Міжнародний день толерантності, який за ініціативи ЮНЕСКО відзначають 16 листопада, Інститут прикладних міжнародних гуманітраних досліджень та Міжнародний центр толерантності провели соціологічне дослідження. З'ясувалося, що українці толерантні до інших національностей та до прибічників ворожої політичної ідеології. Однак вважають неможливим входження до своєї родини представників неєвропейської раси. Вкрай ізольованими у повсякденному житті є також сексуальні меншини та носії ВІЛ та СНІДу.

Більше третини опитаних зізналися, що відчували дискримінацію щодо себе. Найбільше ці тенденції виявляються на Сході та на Півдні України.


----------------------------------------------------

В тему:

Українці нетолерантні до негрів і циганів (соцопитування)

Лібералізм - це переслідування патріотів і легалізація збочень

Голландські педофіли створять політичну партію

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи