Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 5

Снобістська Німеччина

Живу серед роботів. Німці дуже схожі на роботів. У них нема жодних радостей, у них нема життя. Вони й поводяться, мов роботи.

Інституту шлюбу тут, до речі, також нема – люди просто живуть разом, але не одружуються. Дуже багато самотніх, вони заводять котів та псів, щоби їм не поїхав дах. У барах можна побачити багато самотніх чоловіків. Їм ні з ким просто піти. Вони дуже закриті люди і це сумно. Мали вечірку на Новий рік – сіли, поїли, попили і ...пішли.

З іншого боку таке спокійне життя має свої переваги. Багато німців можуть зосередитися на своїй персоні. Наприклад, майже всі вони займаються спортом. Спортзали тут суперові і за файну ціну - 25 євро за місячний абонемент і займаєшся скільки завгодно.

Субота – день покупок, бо в неділю геть усе зачинено. Усі магазини працюють тільки до 20:00. Тут усе, що можна помацати рукам – недороге. Інколи навіть дешевше, ніж в Україні, наприклад, м’ясо. Одяг також дешевший, авто значно дешевші. А ось послуги дуже дорогі: поїздка в трамваї – 2 євро, дешева стрижка - 16,5 євро.

Вони звільняють своїх працівників і набирають дешевих робітників зі Східної Європи, навіть, студентів. Українців тут мало, але багато росіян. Їх одразу впізнати за поведінкою. Якийсь незрозумілий інстинкт змушує їх кинути шкурку від апельсинки на тротуар, коли поруч є смітник. А також їх видає манера голосно говорити і багато одягатися. Українці також є, але переважно студенти, або ті, хто вивчає німецьку мову в сім’ях.

Німці живуть дуже нудно. Життя сплановане на 50 років наперед. Діти в школі думають про те, якою в них буде ...пенсія в майбутньому.

Хтось їздив в Україну і привіз горілку(тут вона шалено дорога). Оскільки, її приносити в кафе не можна, то пішли в парк і випили з пластикових стаканів, закусили мандариною і шоколадкою, а люди проходили і дивилися на нас скоса. Я відчув в той момент, що хочу додому, в Україну, де можна пити горілку з пластикових стаканів в парку і ніхто не подивиться на тебе з презирством і поганого слова не скаже.

Усі вважають, що німки негарні. Я з цим не погоджуюся, вони просто страшні... Чому так – не знаю... Я лише двох красивих дівчат бачив, але геть не впевнений, що це були німкені. Можливо, вони просто за собою не доглядають... Виглядає так, наче німецькі жінки схожі на українських чоловіків, а німці чоловіки схожі на українських жінок. Типовий німець обов’язково відвідує фітнес, ходить в солярій, фарбує волосся і носить екстраваґантну зачіску. Кожен нормальний чоловік має мати сережку(або дві), також є спеціальні помади для чоловіків ітеде, ітепе.

Жінки ходять тільки в штанах, не фарбують волосся, мінімум косметики, не доглядають за шкірою, вуха навіть не проколюють, жодних прекрас, не ходять на каблуках (тому що це не зручно) та носять зачіску - мінімум фантазії. Встала зранку та пішла на роботу.

Народження дитини – це подвиг, до якогог готуються роками. Взагалі, в мене враження, що турків тут вже більше, ніж німців. Незабаром німців взагалі не залишиться і Німеччини не буде. Економіка не росте, і, взагалі, німців чекає французький варіант з погромами.

Мабуть, майбутнє за Україною – країною, яка динамічно розвивається.

-----------------------------
В тему:

Час змінювати Систему

Глобальна криза і Великий перехід

ЕЛІТА

Продай одежу й купи меч!

Раціоналізація держави

Бі-Бі-Сі про перехід до Третього гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи