Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Рабинович заплатить за брехню три мільйони

Категорія:

Суд задовольнив позов МАУП, МКА, Георгія Щокіна та Ігоря Слісаренка до ДП “CN Столичні новини”.
5-го травня ц.р. Печерський районний суд м.Києва під головуванням судді СМИК С.І., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Києві цивільну справу за позовом Міжрегіональної Академії управління персоналом, Міжнародної Кадрової Академії, Щокіна Георгія Васильовича, Слісаренка Ігоря Юрійовича до ДП “CN Столичні новини” (видавець газети “CN-Столичка» та щотижневика «CN-Столичные новости»), Акіншиної Ольги Олегівни та Ковтуненка Сергія Федоровича, про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди, - вирішив:

- Визнати поширені ДП “CN Столичні новини” (видавець газети “CN-Столичка» та щотижневика «CN-Столичные новости»), Акіншиною Ольгою Олегівною та Ковтуненком Сергієм Федоровичем – відповідачами по справі – відомості такими, що не відповідають дійсності, які порочать честь і гідність та ділову репутацію Міжрегіональної Академії управління персоналом, Міжнародної Кадрової Академії, Щокіна Георгія Васильовича, Слісаренка Ігоря Юрійовича, завдають шкоди їх інтересам (…)

- Зобов’язати відповідача ДП “CN Столичні новини” у тижневику “CN-Столичные новости” та у газеті “CN-Столичка” надрукувати спростування поданої ними дифамації тим самим чином, кількістю, обсягом та розміром, яким були поширені відомості, що не відповідають дійсності, які порочать честь і гідність та ділову репутацію, завдають шкоди Щокіну Г.В, Слісаренку І.Ю., Міжрегіональній Академії управління персоналом та Міжнародної Кадрової Академії.

- Стягнути: З ДП “CN Столичні новини” (видавець газети “CN-Столичка» та щотижневика «CN-Столичные новости») на відшкодування моральної шкоди на користь: Міжрегіональної Академії управління персоналом – 2 540 000 гривень, Міжнародної Кадрової Академії – 300 000 гривень, Щокіна Георгія Васильовича – 100 000 гривень, Слісаренка Ігоря Юрійовича – 50 000 гривень (…)

Із рішення Печерського районного суду:
“Оцінюючи матеріали справи і зокрема публікації журналу “Персонал”, суд приходить до наступного висновку. В статтях Г.Щокіна та інших авторів піддається критичній оцінці агресивна політика Держави Ізраїль по відношенню до Палестини, а також протиправна діяльність сіоністських організацій в Україні та за кордоном, яка спрямована на виправдання агресії та окупації Ізраїлем арабських територій.” (с.8) “Оцінюючи висловлювання та висновки щодо сіонізму авторів журналу “Персонал”, суд вважає їх статті поміркованими, обгрунтованими, викладеними на основі аналізу відповідної літератури та загальновизнаних фактів. Чинним міжнародним та вітчизняним законодавством не заборонена критика тих чи інших ідеологічних концепцій”. (с.9) “Відповідачами опубліковані відомості, які не відповідають дійсності, порочать честь, гідність та ділову репутацію позивачів. Зазначені відомості надруковані відповідачами у формі відвертої грубої образи, лайки, жаргону, що за своїм змістом є винятковим цинізмом. Публікуючи такі відомості, відповідачі усвідомлювали їх неправдивість і діяли при цьому із злим наміром”. (с.12)

Повністю рішення Печерського районного суду м. Києва буде опубліковано в найближчих номерах журналу “Персонал” та тижневика “Персонал плюс”.

За довідкою інформацією звертатися до прес-служби МАУП.
Контактна особа - Тетяна Дмитраш, тел. 265 68 78.


------------------------------------------------

Одразу після рішення суду веб-сайт MIGNEWS.COM.UA, (якій, за повідомленнями ЗМІ, належить Вадимові Рабиновичу) розродився статтею “Премия антисемиту Щекину в 2,5 миллиона!”, де черговий раз повторив як заклинання традиційний набір ярликів: “неофашистские, антисемитские и человеконенавистнические взгляды ректора Щекина, его откровенная ложь, его грязные высказывания в адрес руководителей страны, чудовищные по цинизму оценки политических деятелей”, “ректор-нацист” тощо.

Взагалі, якщо зробити пошук по сайту MIGNEWS.COM.UA, то можна знайти багато статей про Георгія Щокіна, в кожний з яких повторюється той самий набір ярликів: “ректор-нацист”, “человеконенавистнические взгляды ”, “профашистские высказывания” и т.п. Тобто сайт діє в точній відповідності до статті д-ра Уільяма Пірса “Єврейські ярлики”.

Про правдивість же роботи самого сайту MIGNEWS.COM.UA говорить хоча б такий факт: минулого року Міністр народної освіти та спорту Польщі Кристина Либацька видала наказ щодо невизнання українських дипломів державного зразка, виданих польським випускникам Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП).

Але 03 січня 2003 року (зверніть увагу на дату!) Адміністративний суд Варшави скасував наказ Либацької. Суд констатував, що польські чиновники від освіти порушили Празьку конвенцію від 1972 року та україно-польську урядову угоду про взаємне визнання документів про освіту від 1992 року. Згідно цих документів польське освітнє відомство мало лише переконатися, що МАУП має державну ліцензію та акредитацію і видати довідки про еквівалентність українських дипломів магістрів відповідним польським документам про вищу освіту. Суд також присудив кожному з випускників МАУП по 250 злотих компенсації з боку міністерства як відшкодування за моральні збитки.

Здавалось би, “діла минулі”. Але 31 березня 2003 року (зверніть увагу на дату. Пройшло майже 3 місяці) сайт MIGNEWS.COM.UA, щоб черговий раз “полити” Г.Щокіна, публікує статтю “Ректор Щекин опять в центре скандала. Теперь - международного!”, де оголошує, що “Міністерство освіти Польщі визнало дипломи МАУП недійсними”. Хоча пройшло вже три місяці, як цей наказ було скасовано. Тобто сайт свідомо подає неправдиву інформацію. Як після цього вірити тому, що там публікують?


---------------------------------------------------

В тему:

“Дружній вогонь” критики

Інтерв’ю професора Георгія Щокіна журналу “Універсум”

Єврейські ярлики
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи