Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Меч Революції. Легенда про акінак

Почалося з того, що чорні археологи знайшли неймовірний скарб — прадавню ритуальну зброю, наділену магічною силою. Але, так нічого і не встигли зрозуміти... Продали за ціною металобрухту! Але один з мечей — акінак, випадково потрапив до рук звичайної людини, повністю змінивши її життя.
Знайденим мечам і кинжалам - кілька тисяч років! За великим рахунком, вони прекрасно збереглися. Виявилося, що древні ковалі, працювали з металом, який майже НЕМОЖЛИВО створити навіть на найсучасніших металургійних підприємствах! Вчені так і не змогли зрозуміти цієї таємниці.

Один з мечей - акінак, випадково потрапив до рук звичайної людини, повністю змінивши її життя. Простий інженер, несподівано зацікавився політикою, філософією, відкрив для себе таємниці всесвіту, розробляє власні концепції суспільного устрою...

Акінак - містичний меч, що не знає поразок. Це давня зброя скіфських часів. Використовувався у ритуальних і бойових цілях.

Аттила, цар гуннів, озброївши армію акінаками, завоював половину Європи. Акінак буквально рве тіло ворога. Навіть легкі рани, можуть стати смертельними, довго не загоюються.

Скіфські жреці і слов’янські волхви, використовували меч у таємних обрядах. За допомогою спеціальних процедур, медитацій, меч заганяли у кам’яний олтар... Після того суспільне життя різко змінювалося...

Зброю робили з спеціальної сирцевої сталі, отриманої шляхом навуглецьовування (цементації) залізних смуг з чисельною проковкою. Майстри використовували спеціальні молотки з вузьким носом, оригінальні підставки...

Цей метал, навіть пробувши у землі 2000-2500 років, не іржавіє. Провівши аналізи, вчені не змогли нічого зрозуміти. Ця технологія чимось нагадує процес виготовлення зварного булату. На жаль, сучасне інформаційне суспільство майже втратило навики виготовлення булатної сталі, і відповідно, зброї.

В обстановці суворої секретності, кілька фанатів організували виробництво прадавньої зброї, зробленої з використанням всіх містичних обрядів пращурів. Акінак - став головною прикрасою колекції (див. фото).

Ось так єдина річ з древнього скарбу, знайденого чорними археологами, змінила життя кільком людям, які своєю діяльністю, змінюють долю народу... Меч, що не знає поразки, створено! Є олтар! Хто загонить меч в камінь, змінивши історію?

P. S.
Від автора: Щойно ми закінчили цей матеріал, затвердили, в Україні розпочалася чергова революція! Знак? Україна на межі якогось космічного переходу. Потрібен герой!

------------------------------------
В тему:

Слов’янська зброя, краща за дамаську сталь

Після Парламенту: 5 кроків Раціоналізації держави

РЕФОРМАЦІЯ: 25 ПУНКТІВ

Третій Гетьманат

Продай одежу й купи меч!

За відродження Традиції!

Гуни — це анти

Українці: скіфи, сармати, руси
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи