Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Мандри” вдалися до маршу

Світ:

Оприлюднений днями хлопцями найостанніший забійник називається «Знову день переходить у ніч» і витриманий у зовсім непритаманних цьому доброму і ліричному гуртові маршових ритмах.
Самі «мандрівці» вважають річ такою собі позачерговою, створеною на злобу дня. Хоча її задум тягнеться не від вчора, а ще від липня минулого року. «Знову день переходить у ніч» чільник ватаги Фома (Сергій Фоменко) створив під враженням своєї сутички з якимось депутатом Верховної Ради. Фома прогулювався з приятелем Інститутською вулицею Києва і хлопаки пашталакали собі про політику. Звісно, що вони не шепотіли одне до одного, тож зблизька їхню розмову цілком можна було розчути.

«І ось раптом на мене, ні сіло, ні впало, налітає якийсь жирний кабанюка в білому костюмчику та з депутатський значком на лацкані, – не приховує почуттів співець. – Видно, почув щось таке, що йому не сподобалося і не вписувалося в його розуміння «світлого майбутнього», тож ця знахабніла істота накинулася на мене з кулаками та матюками, вперше в житті обізвавши «бандєровцем», які панаєхалі тут!» [І це то Фомі, котрий народився у Василькові попід Києвом, а все своє свідоме життя живе в столиці!! – прим. Ю’З’].

Того разу Фома не дав собі нахамити: він запропонував народному обранцю зникнути з його шляху, бо в нього під руками ровер, який має досить добрі замашні якості. Але неприємний осад на душі не зник, а вилився в марш «Знову день переходить у ніч».

«Якщо відверто, то мені дуже прикро, що пишу такі пісні, – підсумовує Фома. – Мені більше до вподоби співати щось про Орисю. Але що поробиш, коли існують у нас ще останні з Могікан комуністичні фашисти, які не дають вільно пройтися вулицею».


Пояснення слів, що зустрічаються в тексті, можна прочитати тут:
Словник Юрка Зеленого для меломана і не тільки...

--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

"Попереду Жахи-Шляхи"

Охоронці лісу. Неофіційний гімн Арійської стрілецької асоціації (АРСА)

Повстанець (аудіо)

Продай одежу й купи меч!

Після парламенту: 5 кроків раціоналізації держави

Офіційний сайт гурту “Мандри”

Українські патріотичні футболки
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи