Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Країна мрій» у Львові

«Країна мрій у Львові» — музичне фольклорне дійство у вигляді народного гуляння-ярмарку відбулося у неділю у львівському музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».
Серед музикантів, що виступили перед відвідувачами (Дресс-код — вишиванка!) — Олег Скрипка та Le Grand Orchestra, «Очеретяний кіт», «Бурдон», «Чоботи з бугая», «Коралі», «Фанфаре оркестр», «Родовід» та інші. В гості до львів'ян приїхали зарубіжні фольклорні ансамблі з Литви та Польщі.

Були широко представлені народні ремесла: майстри із своїми облаштунками (ковалі, різьба по дереву, плетення з лози, вишивання, ткацтво, виготовлення старовинних музичних інструментів) працювали в реальному часі над своїми творіннями, показали відвідувачам, як народжується неповторний витвір людського розуму та фантазії.

Спеціально для найменших відвідувачів на фестивалі створили дитячу галявину — тут діти мали змогу проявити свої різномаїті здібності — ліплення з глини, малювання, аплікації, розучували різні народні танці, дитячі пісні, та гру на музичних інструментах.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи