Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кінець журналістики…

Все телеканали дружно проігнорували одну з найбільших передвиборчих акцій. Вони передають новини лише про тих, «кого треба» - про кілька партій, вибір між якими нам намагаються нав’язати. ВО «Свобода» до їх числа не входить, отже про «Марш захисту українців» - на телебаченні ні слова.
Участь у марші взяли за різними оцінками від 12 до 15 тисяч чоловік. Марш почався на Софійському майдані, пройшов по вулиці Володимирській до бульвару Т.Шевченка. Перед виходом на Хрещатик учасники маршу запалили смолоскипи і пройшли Хрещатиком до Майдану Незалежності, де відбувся мітинг.

Впадала в очі велика кількість молоді. Саме за молоддю майбутнє, саме молодь думає про Україну. Про Україну а не про «реальних політиків» із «кольорових мегаблоків», що насправді живуть у своїй віртуальній реальності.

Учасники маршу несли гасла: «Я живу в СВОїй БОгом ДАній країні», «Україна понад усе!», «Русифікації – ні», «Геть ЄЕП і СНД», «ОУН-УПА державне визнання», «Геть нелегальних мігрантів», «НІ продажу землі», «Перемога СВОБОДИ залежить від кожного українця», «Геть пам’ятники комуністичним вождям» тощо.

Також учасники маршу приволокли на Майдан незалежності триголове Чудо-Юдо, вбране у хустинки з символікою «кольорових мегаблоків», яких нам так настирливо нав’язують. Наприкінці мітингу це триголове Чудо-Юдо було шаблями порубано на шматки.

Складалось враження, що український політикум разом з телебаченням живуть в одній реальності, а українській народ – в іншій. 16 вересня відбувається 12-15 тисячний «Марш захисту українців» - телебачення його «не бачить». В той же день біля 40 соціалістів на чолі з пані Семенюк піаряться (тобто проводять свій мітинг) біля хреста Георгію Гонгадзе – про це розповідають майже всі канали.

Нам вперто намагаються показати, що «справжня реальність» - це те, що видно на телебаченні, тобто 5-7 «провідних партій». Про те, що існує інша реальність – ані політикум, ані телебачення не бажають навіть думати. А марно. Ті, хто відривався від реальності й повністю уходів у «віртуальну реальність» – як правило погано закінчували.


Фоторепортаж з "Маршу захисту українців" у Києві 16 вересня 2007, підготований кореспондентами сайту http://24report.info.


----------------------------------------------------

В тему:

Перезаснування держави

Українцю! Це не твоя війна! Бойкот виборам!

Олег Тягнибок: «Кольорові мегаблоки мають неофіційну домовленість про фальсифікації на виборах та недопущення у Верховну Раду VI скликання «Свободи»

Олег Тягнибок: “Свобода - це партія українців”

Олег Тягнибок: Нинішня влада не шанує героїчного минулого, не шанує героїв УПА
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи