Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Індії продаватимуть покривала зі сваргами

Світ:

Лідери єврейської діаспори в Індії обурилися новою лінією покривал місцевого виробництва під назвою The Nazi Collection, в оформленні якої використовується свастика, передає Associated Press.

Господар компанії-виробника заявив, що обрана ним назва розшифровується як New Arrival Zone for India і його не хвилює, що комусь не подобається подібна абревіатура. Покривала ще не надійшли в продаж, але рекламні матеріали зі свастикою вже роздають у торговому центрі в пригороді Мумбаї - індійської столиці фінансів і розваг.

В Індії проживає біля п’яти з половиною тисяч євреїв, загальне число жителів країни досягає 1,1 мільярда чоловік. Єврейські організації заявили, що мають намір подати в суд на виробника «нацистських» покривал.

Споконвічно свастика використовувалася як релігійний символ в індуїзмі, будизмі та інших релігіях. Зображення свастики можна дотепер побачити по всій країні – як знак, що приносить удачу.

В 2006 році в результаті протесту єврейської діаспори назву перемінив ресторан у Мумбаї, що працював під вивіскою «Хрест Гітлера». Заклад використовував свастику у фірмовій символіці і меню.


--------------------------------------

В тему:

Індуси обурені можливою забороною свастики у ЄС

Свастика і таємниця імені «Україна»

В Америці виявили оберігаючу свастику на пшеничному полі

Казарму у вигляді оберігаючої свастики перебудують. За 600 тисяч зелених.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи