Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прокуратура Ізраїля переслідує єврейських інтернетчиків-неонацистів

Категорія:

Генеральний прокурор Ізраїля Ельякім Рубінштейн видав ордер на проведення слідства відносно творців ізраїльського російськомовного веб-сайта неонацистів. Автори сайту звинувачуються в поширенні насильства, расизма і запереченні голокоста.
Як повідомляє Ha’aretz, сайт містить расистські висловлювання як відносно євреїв, так і відносно арабів, а також надає адреси магазинів, що продають неонацистську поезію.

У розділ «Наші вороги» попали євреї, араби, емігранти з колишніх радянських мусульманських республік, марокканці, іноземні робітники, передає Газета.ru. Також автори сайту пропонують включити ізраїльську армію в список бойових організацій, які отримали зброю для вбивства арабів.

На сайті представлені фотографії активістів нацистської організації Союз Білих Ізраїлю, багато хто з них одягнуті у форму ізраїльської армії. Однак у неонацистів опублікований навіть кодекс честі: зокрема треба поважати батьків, але не бути скупими, тому що скупі - це жиди.

Творці сайту представлені на ньому як Ілля з Хайфи і Андрій з Арада. (ForUm)


----------------------------------------------------

В тему:

Антисеміти в ізраїльській армії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи