Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антисеміти в ізраїльській армії

14 лютого у газеті “Маарів” з’явилася стаття Оснат Шостак про російських солдат-антисемітів на військовій базі Міхве-Алон, де проводиться курс для олім.
Солдати-євреї піддаються знущанням у дусі Гітлер-Югенд. У душових і туалетах стіни розмальовані свастиками і написами «Хайль Гітлер». Деякі солдати зробили собі на тілі татуювання у вигляді свастики, а при зустрічах підкидають руки у фашистському вітанні, викрикуючи «Хайль Гітлер».

Солдати-євреї пробували скаржитися командуванню, але начальство навіть не побажало з ними зустрітися. Тоді було вирішено провести демонстрацію проти юдофобського бешкетування на базі. У результаті євреї, що протестували, були покарані – їх не відпустили в належний час у звільнення в місто. А солдат-юдофоб, що зробив зображення свастики на руці, не був покараний дисциплінарним судом, якому було доручено розглянути його справу.

Сьогодні в ізраїльській армії служить біля 7,5 тисяч олім-неєвреїв, переважно із країн СНД. За твердженням сайту pogrom.org.il серед російськомовної молоді в Ізраїлі доволі поширені антисемітські настрої.


----------------------------------------------------

В тему:

Прокуратура Ізраїля переслідує єврейських інтернетчиків-неонацистів

Неарійське походження
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи