Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Народний погром

Категорія:

В Аргентині масове скасування рейсів розгнівало пасажирів: в аеропорті Буенос-Айреса люди розгромили каси й атакували службовця авіакомпанії. Юрбу вгамовували поліцейські.
Ситуація загострилася кілька днів тому через страйк пілотів і працівників аеропорту. У результаті більшість рейсів скасували, а в почекальнях зібралося біля п'яти тисяч осіб. Багато людей ночували безпосередньо на підлозі. Зараз конфлікт улагоджено, і частина пасажирів уже залишила аеропорт.

Через страйк службовців авіакомпанії Argentinas Argentinas, які вимагають підвищення заробітної платні, у найбільшому міжнародному аеропорті аргентинської столиці "застрягли" чотири тисячі пасажирів.

Як повідомляє ІТАР-ТАРС, проблеми почалися ще минулого четверга, коли вантажники компанії Аерохендлинг, яка є підрядчиком Aerolineas Argentinas, оголосили страйк. Вони поставили вимогу збільшити собі заробітну плату майже на 400 доларів як компенсацію за інфляцію в країні.

За словами представника Aerolineas Argentinas, ситуація ускладнюється тим, що керівництву компанії доводиться вести переговори відразу із сімома профспілками, до яких входять її співробітники.

Останні налаштовані рішуче і мають намір страйкувати аж поки їхні вимоги не будуть виконані. У свою чергу представник профспілки пілотів повідомив, що льотчики авіакомпанії повністю є на боці пасажирів і готові здійснювати рейси навіть у свої вихідні.

Тим часом страйк у столичному аеропорті серйозно не вплинула на роботу іноземних авіакомпаній, що роблять свої рейси за планом. 95 відсотків акцій Aerolineas Argentinas належать іспанській корпорації Марсанс, а інші п'ять - аргентинському урядові, що має намір збільшити свою участь у компанії до 20 відсотків.

За матеріалами Вести.ru
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи