Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вони знають, чого бояться

Категорія:

11 січня у Кончі-Заспі (Київ) була затримана знімальна група СТБ і журналіст інтернет-видання Оглядач Тетяна Чорновіл. Як повідомила Телекритиці по телефону Чорновіл, вона разом із знімальною групою СТБ (журналіст Павлина Василенко і оператор Юрій Долгоруков) поїхали знімати державні дачі на території Конча-Заспи.


"Ми це вже робимо не вперше. Це ті державні дачі, де проживає зараз нинішній Президент, екс-президент Кучма, інші високопосадовці, зокрема Мороз, Литвин, Симоненко. Під час нашої роботи нас затримали працівники державної охорони, а потім передали міліції. Зараз нас везуть у Голосіївський райвідділ. Спочатку у нас забрали мобільні телефони, щоправда, потім віддали", - сказала Чорновіл.

Вона також відзначила, що поводяться з ними коректно, хоча спочатку і хотіли забрати посвідчення, відеокасету із записом.

За словами шеф-редактора новин СТБ Олексія Висоцького, який вже чекає затриманих у Голосіївському РОВД, він спочатку хоче зустрітися із знімальною групою, розібратися, в чому справа, з’ясувати, чи були з їхнього боку порушення.

"За моєю інформацією, працівники міліції поводяться із затриманими досить коректно. Єдине, що спочатку забрали у них мобільні телефони. Паралельно зі мною ситуацію вивчають наші юристи", - повідомив Висоцький.

За матеріалами УНІАН
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи