Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

„Патріот України” на захисті прав українських студентів КПІ

Категорія:

В неділю, 23 березня, Київським міським відділенням Організації “Патріот України” була проведена акція на захист прав українських студентів Київського Політехнічного Інституту. Колона зі 100 патріотів пройшла смолоскипним маршем по периметру студентського містечка КПІ та провела мітинг біля гуртожитків, висловлюючи свій протест проти засилля іноземних студентів.
Справжньою чумою в сучасній ліберальній республіці стала тотальна корупція. Це огидне явище розповзлося настільки, що стало загрожувати майбутньому Української Nації та її найціннішому - молодим поколінням українців. «Українська» система вищої освіти наскрізь прогнила корупцією.

Замість того, щоб виконувати свою пряму функцію – готувати молоду українську інтелектуальну еліту, ця система, керована українофобами й злодіями, займається «навчанням спеціалістів» з країн Африки і Азії (більшість з яких взагалі не володіє ні українською, ні російською мовами). Замість того, щоб дати знання двом українським студентам, вона «вчить» одного іноземця. Замість того, щоб забезпечити українським студентам гідні умови проживання в гуртожитках, вона селить їх у непридатних для проживання та навчання кімнатах.

Українські студенти змушені жити та навчатись у приміщеннях, ремонт яких робився у кращому випадку 15-20 років тому, а в кімнатах мешкає не менше 4 чол. В цей же час іноземці, заплативши більшу суму грошей, без проблем поселяються у кращі, відремонтовані приміщення, отримують належні умови для навчання і, при наявності бажання та відповідної суми грошей, можуть закріпити кімнату тільки за своєю особою. Хабарі в цій системі беруть усі – від рядових викладачів до ректорів вузів. Українським студентам, яким совість не дозволяє мовчки терпіти це показове свавілля, нечисті на руки чинуші, наплювавши на Конституцію і Закон «Про освіту», затикають рота, погрожують вигнати з гуртожитків та з вузів.

Одним з лідерів процесу загнивання й виродження в системі вищої освіти є НТУУ «Київський Політехнічний Інститут». Українських студентів, якщо вони не дають хабарів, селять у гірші гуртожитки, проти них застосовуються заходи репресивного характеру (у випадку, якщо вони намагаються поставити на місце знахабнілого іноземного студента-зайду).

Керівництво вузу не тільки не переймається проблемами українських студентів, але й відверто порушує їхні громадянські права. Зокрема, весь тиждень до акції студенти отримували погрози з боку викладачів та ректора про їх відрахування у разі, якщо вони візьмуть участь у ході.

Висловлюючи протест проти цієї прогнилої системи і не зважаючи на очікувані провокації з боку співробітників МВС (про підготовку яких стало відомо з компетентних джерел), о 18:30 біля станції метро “Політехнічний інститут” більше 100 патріотів вишикували колону і, запаливши смолоскипи, рушили до студмістечка КПІ. Крім відомих вже гасел Організації та славнів на честь України та Української Nації, лунали нові – “Найкращі гуртожитки – українським студентам!”, “Іммігранти – геть додому!” та “Пам’ятай, чужинець, тут господар – українець!”. Під час ходи біля стрункої колони “Патріота України” купка українофобів влаштувала свій шабаш.

Слід зазначити, що на вимогу надати українським студентам найкращі гуртожитки та створити гідні умови для навчання та проживання українців, стадо українофобів з числа так званих “антифашистів” вигукувало “Фашизм не пройдет!”, показавши таким чином своє справжнє обличчя і своє ставлення до проблем, що хвилюють українську молодь. Але закон не оминув ненависників усього українського – частина ворогів Української Nації провела вечір у відділку міліції.

По закінченню смолоскипної ходи студмістечком “Київського політехнічного інституту” був проведений мітинг. Виступаючи перед побратимами та національносвідомою молоддю, Голова КМВ ВГО “Патріот України” Сергій Бевз наголосив на тому, що ми - українська молодь та соціал-націоналісти, усвідомлюючи загрозу для нашого майбутнього, не збираємося далі терпіти свавілля купки українофобських чинуш-пройдисвітів та виголосив організаційні вимоги до керівництва КПІ.

По завершенні мітингу, українські патріоти, дотримуючись порядку, розійшлись.



В тему:

За права українських студентів!

В Чернівцях проведено пікет арабських гуртожитків

Увага! У Харкові - расизм!

Єдність української молоді - запорука майбутніх перемог

„Патріот України” переміг толерастію

„Патріот України" проти нелегалів у Чернівцях

Вторгнення чужих буде катастрофою

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи