Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зачин. Або чому люди — не люди і не Боги!

Головна доповідь на Шостій науково-практичній конференції «Буття Українців», Київ, 22 березня 2008 (7516) року
Ми, сучасні українці-русичі, проживаємо в сьогоденні — останньому завершальному етапі глобальної, етнічної війни, організованої нелюдами проти нас. Не встигнувши завершити цілісну програму фізичного винищення в XX ст., а фактично через різні механізми було вбито, через голодомори і тортури відібрано життя більше чим у 50 млн. українців-русичів, вони підійшли до головного!

Завершальний удар паразитичних етносів окупантів проти нас — це застосування етнозброї проти дітей, молоді, підлітків — через збочення, пиятику, тютюнопаління, сексуальну розпусту, наркоманію, зневагу до всіх людських чеснот — щоб у нас не зросло здорове психічно і фізичне покоління, а виросли нелюди, що ведуть тваринний спосіб життя вседозволеності та самозадоволення, позбавлені ознак людяності й духовності — біороботи-раби без принципів і самоповаги.

Розпочалася ця програма з 40 років минулого століття.

Із доповіді Алана Даласа:

«Посіявши хаос, ми невидимо замінимо їх цінності на фальшовані і заставимо їх в ці цінності вірити. Епізод за епізодом будемо розігрувати грандіозну за своїми масштабами трагедію загибелі народів, згасання їх самосвідомості... Наука, література, кіно - все буде відображати і славити тваринні, нелюдські почуття. Ми будемо підтримувати тих, хто насаджує культ сексу, насилля, садизму, зради. В керівництві держави ми запровадимо хаос. Прославлятимемо самодурів службовців, хабарників. Чесність і порядність буде посміховищем. Хамство, нахабність, брехня, пияцтво та наркоманія, тваринний страх, міжнаціональна злоба — будуть культивуватись і розцвітати. Тих, хто буде вчиняти спротив, ми загонимо в глухий кут, зробимо з них посміховище, назвемо їх соціальними відходами. Цю роботу розпочнемо з дитячих років. Головну ставку зробимо на молодь, будемо її розбещувати. Зробимо її цинічною, вульгарною, космополітичною».

Згідно з цією програмою "етнобомби", де задіяні трильйонні грошові ресурси, нас через 10-15 років має залишитись 10 млн., росіян 50 млн. — по суті не людей, а манкуртів, зомбованих нелюдей з рабською психологією і тваринними інстинктами.

Постає гостро пряме запитання:

а) що ми можемо цьому протиставити;

б) яка наша генетично-етнічна складова;

в) що потрібно негайно задіяти, щоб урятувати наших дітей, молодь;

г) що являє собою людина сьогодення і яка здатність її до перенародження і одухотворення;

д) які нам задіяти знання, щоб змінити кардинально ситуацію і виростити богоподібних дітей — наше майбутнє;

є) яка наша родова, етнічно-старожитня складова, що на сьогодні замовчується і нищиться.

На позаминулій конференції, що теж відбулась на Великодні свята, ми приводили вислів нашого філософа Сковороди про те, що весь світ спить та не просто спить, а як ударений об землю, а ті, що пасуть Ізраїля, ще й погладжують: спи, чого турбуватись, вмощуйся зручніше, говорять про мир — а миру нема. А Тарас писав, щоб збудить хиренну волю, то треба миром, громадою обух сталить, та добре вигострить сокиру, та й заходиться вже будить. Бо чому це треба зробити, бо знову ж за Шевченком — «бо в тую костяну комору залізли свині із надвору та й рохкають».

Бо від правди нікуди подітися. Живемо за чужими звичаями та історією, правилами, ідеологією, вказівками, законами, релігіями. Хіба здорова психічно людина буде дивитися збочені, цинічні розпусні серіали, програми, шанси.

Слухаєте - Табачників, Шустіків, Симоненків, Шуфричів, Германів, Ірен, Ін та інших. Знаєте, що отрута, а від телевізорів не відтянеш — якийсь садомазахізм.

Ось як з цього приводу повчав Будда.

«Будда зайшов до одного з поселень і його жителі почали його ображати. Вони кричали, лаялися, але Будда терпляче стояв і вислуховував їх, поки вони не викричалися. Коли вони нарешті знесиліли, то запитали його:

- Чому ти не ображаєш нас у відповідь, не тікаєш від нас і не намагаєшся битися з нами ? Будь-хто інший на твоєму місці вчинив би так.

- В поселенні, з якого я прийшов, мене зустрічали мої прибічники, — відповів Будда — вони дарували мені квіти і фрукти. Проте зазвичай я голодую в дорозі і не беру з собою нічого зайвого. Дайте мені відповідь, що зробили жителі того поселення з квітами і фруктами, які вони подарували мені, але я їх не взяв?

— Мабуть, принесли їх додому і з'їли їх самі, або роздали їх друзям, родичам — відповіли ті.

— Бідні ви, бідні, сказав Будда, — що ж ви тепер будете робити з тим, що ви мені давали — а я від вас не взяв?»

Якби ж то не була втрачена родова захисна віда-звичай, то чи їли б українці ту отруту, що їм згодовують Табачники, Януковичи, Шуфричі з їхніми всіма засобами інформації. Бо ж чи буде споживати отруту нормальна людина.

Шановне панство - якщо вже дивитесь, чи слухаєте оту хворобу, що ллється — то не гнівайтесь, не розкривайтесь, а як вчили старі люди, намалюйте або скрутіть їм фігвам і відправте оту всю гидоту їм на їхнє здоров’я, як кажуть Галичани. Та й навчіть цьому своїх не розумних чи розумних діток. Уявіть, скільки вони отримають добра та здоров'я.

А тепер про дуже сакральне та старожитньо-знакове:

Зачаття

Якщо батьки в момент зачаття відчувають глибинні і сильні почуття, то їх кохання створює могутній витік позитивних емоцій, які в свою чергу збільшують амплітуду витоку.

Якщо ж цих почуттів немає , а присутня лише фізіологія притягнення, то виникаючий при злитті статевих клітин витік не змінюється.

При розбещеному сексуальному житті витоку майже не відбувається і прийде сутність для втілення «з тваринного чертога».

Наркота, алкоголь, тютюн та інші отрути, присутні в організмі людини, створюють могутнє негативне поле, яке придушує витік позитивних, духовних емоцій і почуттів. В цих випадках втілюються сутності низького рівня, і дитина, що народилася, буде розумово неповноцінною.

Зазвичай між втіленнями проходять до сотні років. Чим більш високого рівня досягла сутність в своєму останньому втіленні, тим довше їй доводиться перебувати в «залі очікування» до тих пір, поки не виникне відповідний якісний чуттєво-духовний вибух при зачатті.

Ось вам приклад з сучасного життя молоді. Мама ходить в пошарпаному, драному одязі, пропірсінгувала тіло в усіх видимих і недоступних місцях, оголена Жива, розфарбована краще за папуасів, просякнута ядами тютюну, алкоголю, наркоти, мозок на рівні інтелекту дебіла, одні бажання до задоволення; хлопець з інстинктами шакала і одночасно вбивці і патологічного страху та жадоби накопичення і вседозволеності. Яка висока, духовна сутність втілиться до цих мерзенних волоцюг і циніків? До них прийде нелюдь з хворою психікою і хворим ушкодженим деградацією фізичним тілом. Боги приходять до Богів. Кожен до свого і по своє.

Розглянемо найголовніше: як поєднання програм чоловічого і жіночого надає можливість духовним сутностям прийти в явний світ, обравши собі батьків? Що відбувається на фізичному — явному і тонких матеріальних планах — в процесі сотворення вже людської особистості.

Людина починає розвиватися буквально з першого дня свого життя. Перші 4-8 років дитина являє собою «інформаційну губку» і всмоктує в себе всю інформацію, що надходить із зовнішнього світу. Інформація, що надійшла, якісно змінює її мозок і коли досягне певного критичного обсягу, зникає якісний бар’єр між першим (ефірним) і астральним тілами цієї сутності. Тільки після насичення сутність отримує «харчування» для свого астрального тіла і воно починає розвиватися.

Справа в тому, що астральне та ментальні поля сутності після народження дитини пасивні, тож первинні матерії, що вивільняються в клітинах фізичного тіла, не досягають астрального тіла через бар'єр між ефірним і астральним тілами.

В більшості випадків реактивація (входження) астрального тіла в гармонію з нижньоастральним рівнем планети Земля завершується до 12-14 років і проходить воно як наслідок зміни мозку під впливом отриманої ним інформації (насичення).

Другий етап реактивації астрального тіла в більшості випадків завершується до 16-18 років і може пройти тільки при накопиченні мозком людини критичного обсягу і якості інформації. В цей період свого розвитку для людини є найбільш відповідальним і небезпечним. Справа в тому, що між 8-18 рр. якісний стан астрального тіла, знаходячись в тимчасовій гармонії з нижньоастральним рівнем планети, має резонанс з негативними емоціями, що саме по собі проявлене у молоді у вигляді агресії, жорстокості, бунті проти всіх і вся.

В цьому віці людина дуже легко адаптується до наркоти ,алкоголю, тютюнопаління в силу того, що всі ці засоби провокують незрілу сутність (душу) на максимальну відкритість, коли вона до цього не готова. Відкриття сутності на рівні нижнього астралу призводить до того, що структури сутності і нижньоастральний рівень планети з’єднуються в одну систему. Проходить перемагнічування людської (незрілої) сутності по образу і подібності тваринного світу.

Зазвичай людина в більшості випадків не гине, але вона «помирає» еволюційно. Трясовина нижнього астралу «засмоктує» і еволюційно утримує її до самої смерті. Тільки в наступному втіленні сутність такої людини отримує можливість продовжити свій еволюційний зріст, якщо знову не втрапить у цю пастку.

Кожна свідома, розумна людина повинна перейти цю ділянку еволюційного шляху якнайшвидше, намагаючись не зупинитись, які б їй обманні спокуси не відкривалися перед її поглядом. Сутність має лімітоване в часі «віконечко», протягом якого повинні відбутись якісні зміни. Але для того необхідно накопичити мозком інформацію певної якості та обсягу.

Які ж ці спокуси?

Це не тільки пропаганда насилля, яка заполонила інформаційний простір. Величезний вплив на еволюційний розвиток має музика. Не секрет, що одна й та ж музика має різний вплив на людей з різним еволюційним рівнем. Людина, що слухає музику, не тільки чує її, але й її сутність перелаштовується під впливом ритму і частоти звуку. Музика неначе нав'язує сутності людини певні якісні стани, які можуть бути в гармонії з її власними або повністю невідповідними.

В першому випадку людина відчуває підйом, радість, що можуть досягти рівня екстазу. А якщо музика резонує з сексуальними емоціями, подібний екстаз може призвести до оргазму. При дисгармонії між музикою і якісною структурою сутності, у людини з'явиться дратівливість та інші негативні емоції, що спонукають до припинення прослуховування.

Максимальний вплив звуки спричиняють на астральне тонке тіло сутності, створюючи додаткове насичення його первинними матеріями. Необхідно знати, що низький чоловічий голос є для більшості жінок частиною сексуального образу чоловіка. Тому такий голос можна назвати сексуальною зброєю.

Музику необхідно розглядати, як один з інструментів впливу на свідомість людини і відповідно, різновидністю псі-зброї.

Необхідно звернути увагу на періодичність повторення низьких звуків, так званий ритм. Періодично повторювані низькочастотні звуки не тільки провокують у людині певну емоційну реакцію, спроможні нав’язати цей емоційний стан, а також викликати часткове руйнування якісних структур клітини та еволюційне блокування, руйнування астрального тіла клітини.

Таким чином, підсунувши у вигляді приманки молодому поколінню певного типу музику, від якого вона думає, що отримує «кайф», можна дуже легко, надійно знищити її еволюційне (духовне) майбутнє.

Звукові хвилі з частотою 6-8 Герц взагалі є — зброєю. Ці звуки викликають незворотні процеси саме у високоорганізованих клітин, якими є нейрони мозку, нейрони гинуть, а людина помирає.

Повертаючись до сказаного, нагадаємо що у віці 12-14 років людина починає наробку верхньоастральних структур астрального тіла сутності. А це означає, що до цього віку практично всі мають тільки нижньоастральнии рівень астральних тонких тіл.

А тепер щодо колективного, громадського інформаційного поля.

Інформація зовнішнього світу не спроможна пробудити в глибинах мозку людини прояв крихкого, слабого паростка свідомості в окремо взятої сутності, для цього інформації, накопиченої протягом життя одної людини, недостатньо. Тільки обсяг інформації, накопичений великою групою людей і засвоєний кожним, дозволить цьому статися.

Людина поза суспільством собі подібних перетворюється лише в тварину. Тільки серед собі подібних, всмоктуючи як губка досвід попередніх поколінь, накопичений протягом століть людством, в людському мозку може засвітитись іскра свідомості.

З першим вдохом потік інформації із зовнішнього світу через чуттєві органи починає надходити в мозок дитини. Тому нейрони мозку, що не отримували вплив інформації із зовнішнього середовища, є пасивними. Пізніше нейрони мозку, якісно змінені на ефірному і астральному рівнях під впливом потоків інформації із зовнішнього середовища, стають активними.

В фазі накопичення домінує процес формування довгострокової пам'яті, що є необхідною умовою швидкого накопичення активних нейронів мозком дитини. Якщо з тих чи інших причин порушується процес формування довгострокової пам'яті в період перших 6-8 років життя дитини, то її мозок втрачає можливість дальшого розвитку. Такими причинами може бути спадкове захворювання, інфекційні процеси в спинномозковій рідині чи в корі головного мозку.

Надзвичайно важливі при творенні людської особистості, для виходу з тваринного нижньоастрального рівня — всебічна освіта, глибоке вивчення філософії, історії, природничих наук, мистецтва, літератури, інших гуманітарних наук, що разом взяте здатне створити повноцінний фундамент для еволюційного розвитку людини.

Так як кожна галузь знання, накопиченого людською цивілізацією, при засвоєнні сприяє якісним змінам різних ділянок кори головного мозку, то наявність в структурі мозку декількох домінуючих ділянок сприяє більш швидкому еволюційному зростанню інших. Декілька зон з більш високим рівнем власної мірності створює благодатний «клімат» для росту «відстаючих» ділянок мозку. Ділянки-«лідери» неначе «підтягують» за собою тих, що відстають. Як наслідок відбувається гармонійне еволюційне зростання. Проходить повноцінне формування структур мозку на всіх рівнях.

Починається напрацювання четвертих (ментальних) тіл нейронами та формування і розвиток структури мозку на ефірному, першому і другому астральних рівнях.

Пророчі Віди? Кінець часів тьми.

Всезнищуючий вогонь Воздаяння Сил Світу
Спалить слуг Сил Темряви
І всіх нащадків Чужоземних паразитичних ворогів,
Які пустотою бездуховності наповнювали
весь Світ Людський…
несучи на прапорах своїх:
брехню і пороки, лінь і жорстокість,
бажання чужого і похіть,
страх і невпевненість у своїх силах.
І це буде Великий Кінець Світу
Для чужоземних ворогів,
Що з’явилися з Миру Темного.
І надійде Кінец Часу Темряви,
Для всіх Родів Раси Великої,
І нащадків Роду Небесного.

Але для того, щоб були збережені для майбутнього нащадки наші, необхідно надати їм та їхнім батькам базову інформацію з забезпечення генетичних, родових основ здорового фізичного і психічного покоління.

Як це відбувалося?

Турбуватись про майбутню дитину в Родах-Русів розпочинали задовго до її появи у Світ Божий. Вагітну жінку всіляко оберігали і захищали від різних неприємностей. Для цього жінка вдень обв’язувалась поясом турботливого і люблячого чоловіка, вночі укривалася його верхнім одягом, щоб «чоловіча сила» оберігала її і майбутнє чадо під час сну.

Під час вагітності чоловік завжди намагався нагодувати свою кохану найкращими стравами, бо завжди вважалося, що те, що хоче у період вагітності жінка, – хоче дитина.

Заміжна жінка Родів Славних народжувала дитину у великій купелі, виготовленій з дуба, берези чи верби, у воді, бо переходячи із черевної водної стихії у води зовнішнього світу дитина почувала себе комфортніше і спокійніше.

Щоб матері було легше народжувати дитя, купель ставили в добре натоплену баню або біля печі, щоб Священний Вогонь завжди міг допомогти дитині. Але найголовніше, щоб біля майбутньої матері знаходився батько дитини.

Цей Обряд був по своїй суті завершальним актом сотворення Нової Людини – від її зачаття в Коханні–Любові і до її народження.

Народження і смерть — це є перехід через невидимий кордон, розділяючий Світи Яви і Нави, тому поки дитині не виповнювався один рік, її могли бачити тільки Батьки, Повитухи-Відуни-Жреці, а також її діди і баби, бо дитина до року знаходилася під захистом Люблячих Батька і Матері і Богів-Опікунів-Покровителів – від двох Родів, а також Батька Творця Небесного.

Коли народжувався хлопчик, його спочатку омивали у водах купелі, де він прийшов у Світ Явний, а потім ретельно обтирали сорочкою матері і пеленали в сорочку Батька, щоб він ріс здоровим і сильним як Батько-Рід.

Коли народжувалась дівчинка, то її після купелі обтирали батьківською сорочкою, щоб вона отримала здоров'я, доброту і витривалість та пеленали в Льолю Матері, щоб вона перейняла у матері всю ласку, любов, турботу та увагу, а також здібність вести хатнє господарство і народжувати у майбутньому здорових, сильних дітей.

Після купання і купелі дитину спочатку прикладали до материнської груді, щоб впізнала перше Джерело Сили Життя, а потім, але тільки після зяви Сонця-Ярила, Батько урочисто виносив дитину, щоб показати її всім Небесним і Земним Опікунам і Царствам та Стихіям, Сонцю, що зійшло, і Матінці Природі, щоб вона пізнала інші Джерела Сили Життя. Потім заносили Дитину до хати – Світлиці – де представляли її Роду-родині, Хатньому Оберігачу Домовику, Священному Вогню-Симарглу-Палу – щоб вони опікувались і захищали нового члена Роду-родини.

Щоб захист Небесних і Земних Сил Опікунів і Покровителів та стихій був повним – люльку–колиску підвішували посеред Світлиці і вона неначе знаходилась посеред між Небом і Землею.

Після цього, новонароджуваного знайомили з оточуючим Світом, йому перев'язували пуповину льняною ниткою, сплетеною з волоссям Батька і Матері і перерізали її. Пуповина перерізалась тільки після з'яви Сонця, щоб у дитини було довге і світле життя.


В тему:

«Буття Українців»: у пошуках Грааля — духу Гри, або виховання-творення богоподібного українця від зачаття до повноліття

Радійте, українці!

Глобальна українська супертолока — мережева гра «Вишня Борія»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так от звідки пан Анатолій Висота про поділ на Людей і Нелюдів дізнався! Аж тільки що натрапив та й згадав. Цікаво...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так от звідки пан Анатолій Висота про поділ на Людей і Нелюдів дізнався! Аж тільки що натрапив та й згадав. Цікаво...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)