Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські прапори допоможуть СБУ виявити активних сепаратистів

Світ:

7 травня в Криму починається акція «В кожному вікні - російський прапор», в ході якої жителям півострова планується роздати близько 5 тисяч державних прапорів РФ.
Про це повідомила Надія Полякова, лідер кримського руху «Прорив».

Вона нагадала, що вперше акція була проведена торік у відповідь на вислів глави МЗС України Володимира Огризко про те, що Росія зловживає з використанням своєї символіки в Севастополі.

У 2008 році акція буде масштабнішою: завдяки тому що до організаторами приєдналося об'єднання «Російська співдружність», російські прапори роздаватимуть жителям 9 міст Криму - в Сімферополі, Севастополі, Євпаторії, Феодосії, Керчі, Ялті, Бахчисараї, Саках і Алушті.

«Всього планується розповсюдити близько 5 тисяч прапорів, які ми закликаємо вивісити з вікон своїх будинків», - сказала Полякова.

За її словами, роздача першої партії прапорів (близько 1 тисячі) почнеться в Сімферополі на вулиці Радянській в 13:30 7 травня. Тут же на найвищій будівлі буде розтягнуто російський прапор площею 35 квадраних метрів.

Потім аналогічні акції минуть і в інших містах Криму. «У Севастополі акцію ми плануємо приурочити до дня міста», - говорить Полякова.



В тему:

В Криму створюються незаконні воєнізовані угруповання

Українофобія = толерантніст

Українофоби геть розперезались

Кримський «Подарунок Хрущова»: документальний аналіз міфу

Перше українське тисячоліття Криму

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи