Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бельгія - ліберали просувають насильницьку ісламізацію

Світ:

В Бельгії обговорюють пропозицію, високопоставленого службовця адміністрації міста Антверпена. Він висловив ідею переобладнати церкви, що не використовуються, під мечеті.
За словами чиновника, дуже багато міських церков пустують, тому ними могло б скористатися мусульманське населення.

Філіп Хейлен, заступник мера, сказав, що хотів би «порушити табу» відносно майбутнього міських церков, прихожан яких стає все менше, а їх вік - все більше. «Це питання назріває. В той же час, здається, висунути його на обговорення неможливо. Церкви були побудовані як місця поклоніння, і вони і не повинні використовуватися як торгівельні центри. Ми зверталися до різних релігійних груп, і отримали позитивну відповідь від членів мусульманкою общини, яка позитивно віднеслася до ідеї переобладнати їх», - відзначив він.

Пропозиція дозволить мусульманам Антверпена обзавестися відповідними місцями для поклоніння, замість гаражів і приватних будинків, де частенько доводиться збиратися прихильникам Ісламу зараз, повідомляє IslamNews з посиланням на Радіо Нідерландів. Хейлен також відзначив, що його пропозиція – альтернатива будівництву нових мечетей, що залишається «болючим» питанням.

Пропозиція Хейлена викликала негативну реакцію з боку християнських священиків. Багато хто з них стверджує, що їх церкви виконують важливу роль залучення нових віруючих, визнаючи при цьому, що за останніх 50 років вони помітно спустіли.

А тепер подумаймо, що прийде в Європу на змінну християнству?

Джерело: Islam.ru
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи