Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фашистський фашизм

Тотальна фашизація українського соціуму нагадує снігову лавину – в даному разі ліберали та комуністи, безумовно, праві. Чому так відбувається? Для того, щоб зрозуміти природу явища, слід бути неупередженим.
Фашизація українського суспільства є реакцією на українофобську безкарність в усіх її проявах. Дія породжує протидію. Чим більше в Україну завозитимуть легальних/нелегальних мігрантів, чим більше українців вакцинуватимуть заразою, чим більшим буде рівень штучно заподіяної інфляції, чим більш нахабною буде відкрита пропаганда ненависті до українського народу та білої раси через окупаційні засоби масової інформації, тим потужнішою буде фашизація суспільства як єдина можлива активна форма самозбереження та самозахисту трудового народу України.

Ініційована лібералами лібералізація націоналізму призвела до того, що в суспільній свідомості, передусім у свідомості молоді, справжній націоналізм став синонімом лібералізму. Лібералізм не тільки не здатен протидіяти українофобам – лібералізм є втіленням українофобії. Тому справжній націоналізм не здатен протидіяти українофобії за визначенням. Лібералізація націоналізму, так званий справжнізм, є таким чином проектом Луб’янки, адже саме такими, вайлуватими, вічно плачучими і пригніченими, з вічно пожмаканими целофановими кульками (що вони в них постійно з року в рік носять??), у непрасованих костюмах, і фіксують камери контрольованих Кремлядью телеканалів сумні обличчя справжніх націоналістів. Споглядання справжніх націоналістів викликає жаль і співчуття. Справжні створюють убогу картинку для московських телеканалів, тому вони провокатори.

Ключовою помилкою кремлівських мудреців було марне сподівання, що від терміну «фашизм» українці будуть відмежовуватися – як показала практика, ставлення більшості українців до фашизму лояльніше, ніж до комунізму, лібералізму, та їхньої ліберально-комуністичної сукупності. Авторитет творчості Беніто Муссоліні в очах криворізького екскаваторника, маріупольського металурга, полтавського хлібороба на порядок вище аналогічних показників з-поміж елітного толерантного чиновництва в центрі та на місцях. Дивлячись на ліберальне винищення історичних ландшафтів, руйнацію дитячих майданчиків, викрадення земельних паїв, все більше співвітчизників стає фашистами, бо терпець уривається. Це не пропаганда – це фактаж. Таким чином, фашизація суспільства є наслідком практичної діяльності лібералів та комуністів. Трудящі впевнені – всі біди нашого суспільства від комуністів та лібералів. Хто винен в катастрофічній ліберальній інфляції? Генерал де Боно? Так ото ж.

Термінологічна війна потребує від жертв агресії виправдовувань та відмежовувань, що є ознакою неповноцінності. Українці не виправдовуються. Хто винен в тому, що українофоби такі злопам’ятні? Самі українофоби і винні.

Внаслідок абсолютної безкарності організаторів та виконавців найстрашнішого злочину в історії цивілізації – Голодомору – українці отримали карт-бланш на широкий спектр самозахисту. Тому не треба еліті політичної нації лякати українських трудящих українським фашизмом :).

Герої Коліївщини – Герої України.

В тему:

Німецький експеримент

Фашизм чи солідаризм?

Економіка самодостатності. Світовий досвід опори на власні сили

Справжні націоналісти

Справжні антифа

Нетолерантний фашистський лосьйон

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи