Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Повідомлення Світового Конгресу Українців

Категорія:

Світовому Конгресу Українців в останній момент “перекрили” доступ до “Українського Дому”.
Повідомляємо українську громадськість в Діяспорі та в Україні, а зокрема делегатів та гостей УІІІ Світового Конгресу Українців, що з незалежних від нас причин, УІІІ Світовий Конгрес Українців проходитиме як було намічено від 18-21 серпня ц.р., одначе не в “Українському Домі”, але у “Будинку вчителя” (колись будинок Центральної Ради) при Володимирській 57, Київ, Україна.

29 липня ц.р. одержано листа від Державного Управління Справами Національного Комплексу Експоцентр України в якому сказано, “В Палаці мистецтв Український дім...починаються роботи з ремонту та реконструкції декількох поверхів будівлі...Враховуючи ці обставини, роботи по підготовці заходу ускладнюються, а проведенення Світового Конгресу Українців...стає неможливим...”

Повідомляємо, що між СКУ та “Українським домом” є підписаний договір та СКУ виплатив вже половину контрактової суми. Одначе, старання СКУ відмінити це рішення впродовж одного тижня були безуспішними. “Український дім” є у розпорядженні Державної Адміністрації Президента України.

Повний перебіг конгресу від з’їздів рад та комісій, пленарних сесій та круглі столи відбуватимуться у “Будинку вчителя.” Просимо вибачати за ускладнення!

За Світовий Конгрес Українців

Аскольд Лозинський, Президент
Марійка Шкамбара, Голова Оргкомітету Конгресу



В тему:

Світовий конгрес українців проведе вперше свій конгрес у Києві
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи