Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Судова система "незалежної республіки" приватизовані елітними виродками

Категорія:

Суд Коропського району Чернігівської області засудив до умовного покарання педофіла, який виявився батьком начальника районного кримінального розшуку.

На рішення не вплинули навіть шокуючі свідчення 4-річної потерпілої дівчинки, повідомляє сьогодні "Украина криминальная".

Суд засудив сексуального збоченця до трьох років позбавлення волі умовно. Іншими словами, начальник пилорами з села Понорніца Олексій Ветоха продовжує перебувати на волі завдяки заступництву з боку високопоставлених чиновників правоохоронної системи.


З?валтована дошкільниця свідчила в суді з лялькою в руках

Виключно м"який вирок глибоко шокував журналістів і родичів потерпілої. Батько 4-річною Віталіни - Володимир Ісаков - вже подав апеляцію на рішення суду і сподівається, що "там хоч розберуться". Інакше він погрожує чинити самосуд: "Доведеться таки взяти гріх на душу - сокиру з першого дня тримаю".


Перші тривожні сигнали

Перший тривожний дзвоник в сім"ї Ісакових пролунав весною 2008 року, коли Віталіна зникла. До цього дівчинка частенько заходила через дорогу до сусіда - "дядька Льоші", у якого завжди знаходилася цукерочка або яблуко для дітвори. Але того дня навіть начальник пилорами Ветоха, який вступив у передпенсійний вік, не знав де шукати Віталіну.

"До мене не заходила. Але чуєш, Володька, - з крильця крикнув навздогін батькові дівчинки сусід, - бачив я, як мала твоя на гору по дорозі подалася". Після цього голова сімейства і насторожився, оскільки раніше Віталіна ніколи без дозволу так далеко не заходила.

Ісакові поставили на вуха все село. Володимир завів мотоцикл і, вибивши колесом ворота, мчався крізь все селище у пошуках дівчинки. Ходила по сусідах і мати зниклої дитини. Її крики "Віталіна! Доця!" досі лунають у вухах односельчан.

Дівчинку шукали всім світом, доки батько не знайшов дочку через 4 години у дворі власного будинку. Віталіна спокійно стояла з відерком в руці біля свинарника.

На питання де ж дівчинка була весь цей час, вона відповідала, що "була у дядька Льоши. Я чула, як ви з мамою кликали, але він закрив мене в кімнаті і не випускав", - додала вона.

Тоді подружжя висловило догану сусідові, вирішивши, що "старий шкарбан знову напився, заснув і забув про дитину, яка грається в будинку". Володимир лише вийшов на дорогу і жартома погрозив сусідові: "Дивися мені, Демидовіч, ще таке повториться - яйця відірву!"


Дежавю для збоченця

А через чотири дні все повторилося знов. Цього разу Надія Ісакова точно знала, де шукати дочку - Віталіна сиділа на дивані у дядька Льоши і їла банан. Мама хотіла забрати її додому, але "жалісливий" сусід-педофіл вимовив: "Нехай дитина вітамінів поїсть - потім сам її приведу".

Подивившись на тверезого начальника пилорами, сусідка одразу заспокоїлася. "Тільки не затримуйся, доця", - йдучи, вимовила мама.

У цей момент і прозвучали слова, які привели пізніше до викриття збоченця. "Матуся, дядько Льоша почистить мені сажу, і я прийду", - відповіла дівчинка.

Повернувшись додому, Надія почала молоти зерно для свиней, а потім почала їх годувати приготованим борошном. "У, як уплітають п"ятачки, - милувалася нещодавнім 18-головим приплодом господиня, - особливо он той - чорний як сажа."

Знайоме слово "сажа" вмить нагадало жінці дивну фразу своєї дочки. Надія не пам"ятає, як добігла до сусідського будинку. На зустріч їй вискочив тремтячий Ветоха, але жінка відштовхнула його і вбігла до спальні.

Чотирилітня дівчинка, яка була розумницею і щебетухою, яку неможливо укласти в ліжко, лежала на ліжку без штанів. На задертій майці виднілася мокра жовта пляма.

З?валтована дошкільниця свідчила в суді з лялькою в руках

Із самого початку правоохоронні органи намагалися спустити справу на гальмах. Дільничний лише кивнув на заяву Ісакова про з?валтування його дочки. А через півмісяця з міліції прийшло повідомлення, що, в порушенні кримінальної справи відмовлено за відсутністю в даному діянні складу злочину". Весь цей час Ветоха продовжував розгулювати на волі, а слідчий проводив допит підозрюваного в місцевому шинку.

Сама ж постраждала прийшла до суду з поролоновою лялькою на руках, повідала присутнім огидні подробиці лиходійства. Дівчинка заплітала коси у своєї іграшки, розповідаючи про "дядька Льошу" з дивними звичками.

Іноді Віталіна піднімала голову і посміхалася, коли мова йшла про банани і шоколадки, а потім морщилася, згадуючи заподіяний нею біль. "Коли дядько Льоша засовував.... у мене болів живіт, - додала дівчинка. - І я кричала, тоді дядько Льоша закривав мою голову подушкою".

Збоченець по-всякому знущався з дитини. "Я не хотіла його брати... тому що він був кислий і смердючий", - заявила дівчинка на суді.

Експерти-психологи одностайні в думці: "... це виключено, щоб дитина сама могла придумати сказане нею на слідстві, або ж батьки змогли навчити розповідати про все так детально".

Навіть інспектор дитячої кімнати міліції, яка побачила за час своєї роботи багато чого, плакала від почутого і соромливо відверталася до стіни, оскільки погони не дозволяють розкисати. Кілька разів матері дівчинки ставало погано і її намагалися вивести із зали.

До того ж в матеріалах справи є два медичні висновки, викривальних "дядька Льошу" в педофілії. Гінеколог підтвердив наявність "натертостей внутрішніх і зовнішніх геніталій", а також "білясті рубці (після загоєння ран) в області малих статевих губ".

Хірург зафіксував "гіпертонус анального отвору і розширену ампулу прямої кишки". Проте ніякі докази не привели до виголошення суворого вироку. Адже на момент скоєння злочину син "дядька Льоши" працював начальником районного кримінального розшуку. Для високопоставленого міліціонера суворий вирок його родичеві означав кінець кар"єри.

Відомо, що "на зоні" ?валтівника могла чекати страшна кара. Насильники і педофіли ненависні навіть у товаристві злодіїв і убивць. Проте Ветоха уникнув такої відплати.

Додамо, що Віталіна так і не отямилася після пережитого. У неї дуже тривожний сон: дівчинка зривається посеред ночі, кричить, батькам по черзі доводиться чергувати біля ліжка. Лікарі і знахарі нічого з цим поробити не можуть. Навіть ходіння в туалет перетворюється для маленької дівчинки в муку. Тому і в дитячий сад Віталіна тепер не ходить - інші діти з неї глузують.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи