Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Літературний конкурс про боротьбу ОУН, УПА

Центр національного відродження імені Степана Бандери, журнал “Визвольний шлях” та організація “Пласт” організовують літературний конкурс імені Богдани Світлик.
Цей конкурс проводиться за номінаціями проза, поезія, драматургія у двох вікових категоріях: автори віком до 28 років і старші 28. Розглядатимуться тільки роботи, написані українською мовою. І лише ті, які раніше не друкувалися. Твори неодмінно мають бути присвячені національно-визвольній боротьбі ОУН і УПА та подіям періоду визвольних змагань ХХ століття, а також героям руху Опору. Зразки треба надсилати до 1 січня 2004 року на адресу: 01034 м. Київ, вулиця Ярославів Вал, 9, к.6 (редакція журналу “Визвольний шлях”).

Результати конкурсу будуть опубліковані у травневому числі журналу “Визвольний шлях” та в газеті “Шлях перемоги”,- повідомляє газета “За вільну Україну”.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи