Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Будуть Дикі Танці: 23 серпня на Європейській площі у Києві

„Дикі Танці” виходять „в народ”. Перша у своєму роді розважальна масова акція, скерована на просування музичного проекту Руслани, відбудеться в центрі столиці напередодні свята Незалежності - 23 серпня.
Протягом цього дня:

14:00-16:30 Масові розважальні конкурси з публікою „Дика Акція” та „Дике караоке” на фірмовому майданчику „Руслана. Дикі Танці” на Європейській площі. Розповсюдження оригінальної атрибутики у форматі „Диких Танців”.

16:30 Поява зіркового ескорту Руслани на Європейській площі.

16:30-18:00 Півторагодинна автографсесія Руслани.

Окрім того, протягом усього дня на Хрещатику працюватимуть авторизовані точки продажу, у яких можна придбати найгарячіший* альбом цього літа „Дикі Танці” за спеціальною антипіратською** ціною і особисто взяти пам’ятний автограф Руслани під час проведення автографсесії. А ще - придбати ексклюзивну сувенірну продукцію.

Увечорі – виступ Руслани з шоу „Дикі Танці” на головній сцені на Європейській площі.


* За два з половиною місяці, що минули від моменту гучної появи „Диких Танців” Руслани, статистика продажу цього альбому превершила найоптимістичніші сподівання авторів (за даними на 15.08.2003 продано 70 000 копій).

** У зв’язку з реальним дефіцитом ліцензійних копій альбому і появою піратських копій та на честь Дня Незалежності, 23 та 24 серпня в центрі Києва ліцензійний альбом „Дикі Танці” можна буде придбати за ціною піратського (святковий подарунок від Comp music EMI).

---------------------------------------
В тему:

Дівчина-воля, дівчина зброя

Дикі Танці з Коломийкою

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи