Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пам'ятник Степанові Бандері на кордоні України і Польщі

Категорія:

На День Незалежності України у прикордонному містечку Мостиськах Львівської області відбулося відкриття пам’ятника Провідникові української національної революції Степанові Бандері.
Поміж рештою відкривав пам’ятник Народний депутат України Голова УНА-УНСО Андрій Шкіль.

Не дивно, що відкриття пам’ятника видатному українцеві відбулося на терені 121 виборчого округу, котрий делєгував до Верховної Ради саме А. Шкіля. Пан Андрій наголосив, що Україна за яку загинув Бандера ще не збудована, та незалежність роковини котрої сьогодні святкуємо є лише натяком на ту державу наших мрій.

Не дивлячись на те, що представники СДПУ пробували есдепізувати і це свято, керівництво районної ради і народний депутат наголосили на злочинній ролі цієї організації.

Полум’яна постать відважного українського борця буде відмінною пам’яткою для кожного українця і будь-якого подорожнього котрий прямуватиме за межі України.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи