Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як послухати альбом Руслани на комп’ютері?

До студії Руслани надійшло чимало листів від прихильників, які придбали альбом “Дикі танці”, але не могли прослухати його на своєму комп’ютері. “Може, це піратський диск?.. Або у мене щось з CD-ROM приводом?” - запитують вони.
Насправді все гаразд. Альбом записаний у стандарті т.зв. “гібридного”, тобто він містить і аудіотреки, які можна слухати на музичному центрі або в CD-плеєрі, і спеціальну оболонку з відеокліпом “Знаю я”. Коли двічі клікнути іконку CD-ROM в “Провіднику” (Explorer) або в “Мой компьютер” (My Computer), справді автоматично стартує оболонка з кліпом. Оболонка також автоматично завантажується після того, як ви вставляєте диск в CD-ROM (якщо у вашій системі активована ця опція).

Для того, щоб прослухати аудіодоріжки, просто запустіть стандартну програму більшості версій Windows: “Пуск-Программы-Стандартные-Развлечения-Лазерный Проигрыватель” (Start-Programs-Accessories-Entertainment-CD Player). Цей шлях може трохи різнитися залежно від версії Windows, але, сподіваємося, ви відшукаєте цю програму. Вона “побачить” аудіодоріжки, і для прослуховування буде просто досить натиснути “PLAY”.


----------------------------------------------------

В тему:

«Дикі танці» на уламках штампів українського «попсу»

Дівчина-воля, дівчина-зброя

Офіційний сайт Руслани
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи