Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Дикі танці» на уламках штампів українського «попсу»

Майже 2,5 місяці минуло від старту музичного проекту Руслани “Дикі танці”, а пристрасті навколо нього не тільки не вщухають, а набирають нових обертів. Підтвердження цьому автори отримали під час всеукраїнської акції “Будуть Дикі Танці”, що відбувалась з 22 до 25 серпня в найбільших містах України у рамках святкування Дня Незалежності.
Перша у своєму роді масова акція, спрямована на промоушн музичного проекту популярного виконавця створила відразу декілька прецедентів:
- Вперше музичний продукт вийшов за межі пластикових коробок дисків та касет і залучив свого потенційного слухача до живого інтерактивного спілкування.
- Вперше проведений експеримент з продажу альбому за спеціальною антипіратською ціною. Ліцензійні диски та касети “Дикі танці” в необмеженій кількості за ціною піратських стали святковим подарунком від лейблу Руслани - компанії CompMusic EMI.


Протягом 4 днів на центральних площах у містах проведення акції були організовані найбільш масові автографсесії Руслани для усіх покупців ліцензійних копій альбому.

Візуальний стиль музичного проекту було тиражовано в оригінальній серії атрибутики та сувенірів. Чорно-оранжево-біла символіка проекту у ці дні вирізнялась у натовпі на футболках, рюкзаках, банданах, у вигляді малюнків на шкірі, і навіть на фірмовому наметі і на борту шикарного автомобіля “Skoda Superb” - зіркового ескорту Руслани від компанії “Єврокар”. Проте ще більше кидалися в очі звичайні перехожі, що серед білого дня давали волю своїм найбільш “диким” танцювальним емоціям.

Від самого ранку на фірмових майданчиках “Руслана. Дикі танці” в центрі святкових міст відбувались шоу-конкурси незвичного характеру. Випадкові глядачі на деякий час ставали співаками, танцьористами, кліпмейкерами, продюсерами. Тільки безпосередні свідки події відтепер знають що означає наприклад “Дикі крики”, або “Дике караоке”. У Києві на Європейській площі тих, хто залишив комплекси та стереотипи вдома, перед “Дикими Танцями” не зупинила навіть злива - люди різного віку танцювали під дощем, наче діти. А переможці конкурсів з Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Чернівців, Львова та Києва окрім повного комплекту сувенірів отримали місце у зірковому ескорті Руслани. Їх радість від особистої зустрічі з головною героїнею “Диких танців” можна було порівняти тільки з ажіотажем багатотисячної аудиторії навколо автомобілю, з якого Руслана роздавала іменні автографи на ліцензійних дисках.

Кількість копій альбомів, реалізованих у ході експерименту та резонансна реакція, яку викликала ця акція, підтвердили статус “Диких танців”, як найгарячішого альбому цього літа, та зробили буквальним гасло “Штампи українського “попсу” руйнуються на Ваших очах!”.


----------------------------------------------------

В тему:

Будуть Дикі Танці

Дівчина-воля, дівчина-зброя

“Дикі танці” з “Коломийкою”

Офіційний сайт Руслани
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи