Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Німець навчив собаку нацистському вітанню

У ФРН починається незвичайний судовий процес. У берлінському суді слухається справа літнього німця, що навчив свого пса підкидати лапу в нацистському вітанні.
Рональд Т. навчив свою німецьку вівчарку, яку, до речі, кличуть Адольф, піднімати вгору праву лапу так само, як це робили нацисти.

Правоохоронці довідалися про здібності собаки зовсім випадково. Наївний 54-літній Рональд вирішив похвастатися уміннями свого собаки. Він підкинув руку і скомандував «Sieg Hei!». Адольф слухняно підняв праву лапу.

Тепер Рональду доведеться відповісти перед судом за використання символів забороненої в Німеччині партії. Якщо суд визнає його винним, то найближчі три роки він проведе на тюремних нарах.

А неполіткоректного Адольфа відправили до притулку бездомних тварин. Активістка з захисту прав тварин Карола Рафф закликала публіку не судити бідного собаку за справи її господаря. «Мені стає дурно від того, що цей збоченець використовував собаку для втілення в життя божевільних ідей свого деградованого мозку», - сказала пані Рафф.


У тему:

Нацизм і більшовизм

Неарійське походження

Фашизм чи солідаризм?

Вісті з полів

В Італії виробляють вино з портретом Гітлера на етикетці
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи