Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тузла як генератор зважених і конструктивних рішень

Категорія:

Україна має відновити свій статус ракетно-ядерної держави, — цю здорову думку висловив голова парламентського комітету з питань промислової політики і підприємництва Юрій Єхануров під час парламентських слухань "Україно-російські відносини: сучасний стан і перспективи" 22 жовтня 2003 року.
Він підкреслив, що члени комітету переконані в тім, що незалежно від результатів конфлікту навколо острова Тузла, парламент повинен розглянути питання про те, як були виконані зобов'язання, спираючись на які ми почали процес роззброєння.

На думку Юрія Єханурова, Україні цілком по силам створити невеликий ядерний арсенал, і відповідні роботи мають фінансуватися окремим рядком наступного державного бюджету.

Він підкреслив, що на сьогоднішній день не діє захисний механізм гарантій суверенітету, наданих багатьма країнами. Він переконаний, що точно так само даний механізм може не спрацювати й у відношенні інших сусідів, які можуть пред'явити нам територіальні претензії. “Острів Тузла, острів Зміїний можуть стати прецедентом для початку ланцюгової реакції”, - підкреслив Єхануров.

До речі, вчора КНДР заявила, що пропозиція США надати багатосторонні гарантії безпеки в обмін на припинення ядерної програми Пхеньяна є сміховинною і не вартою уваги. Пхеньян може погодитися лише на двосторонній договір з США.

Ще одну здорову думку висловив на цих же парламентських слуханнях Геннадій Удовенко. Він переконаний, що будь-які міждержавні угоди з Росією нічого не варті, якщо вони не підкріплені силою.

Не менш цікаві думки публікуються на інтернет-форумах, наприклад (подаємо оригінальний текст):

По-моєму вже у рідких мудаків досі викликає сумнів той факт, що в майбутньому не буде існувати таких абстракцій як нація, а тим більше держава. Для війн майбутнього цей прикрий для класичної воєнщини факт несе нові можливості - не буде кордонів. Війна буде точитися як на території агресора, так і на території постраждалої сторони. Більше того: або обидві сторони будуть у виграші, або принаймні обидві у збитках.

Ну нахрєна їхати на Тузлу?!!!!!!!!!

Чи може для того, щоб захищати державні кордони Кучмостану, мати попереду кацапів, а позаду хохлів, які не пропустять моменту стрельнути в спину?

Державне утворення Україна як завжди здасть своїх патріотів. Чи може не зрозуміло, що у випадку елементарних бойових дій захисники острова поляжуть до ноги? Потрібно їхати не на Тузлу, а на Кубань! Нікому не потрібна класична війна.

Кацапи хочуть другу Ічкерію - вони її матимуть. Нехай "канікули" на Кубані стануть останньою модою серед фанатично налаштованої української публіки.

За що боротися? Та ні в якому разі не за Україну як державу, а тим більше за її довбану салоїдську націю. Була б на те воля середньостатистичного слухача вєркі сердючкі, то уже б всі патріоти сиділи в тюрмах і не мутили воду.

Боротися треба лише за свободу!


----------------------------------
В тему:

Тузла – “Ящик Пандори” глобальної ядерної вакханалії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи