Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ритуальний антимоскалізм

Скільки не буваю у Львові - у Російського Культурного центру постійно “трохи” побита вітрина. Дірку власники як правило чимось картинно обмальовують, аби народ випадково цеї дірки не прогавив та ретельно обдивився. Останній раз біля дірки приліпили (але так, щоб її було видно) якийсь малюнок з виставки, яка акурат проходила у російському центрі.
Ну коротше гра в такий собі "антимоскалізм", котрий як "побутовий антисемітизм" євреям особливо не шкодить, зате шаленно їх гуртує і мобілізовує.

Все справляє враження вистави ( навіть якщо частина її учасників так не вважає і зовсім не тішиться своїй участі у цій виставі).

Зразу ж скажу що раз міська рада дала дозвіл на розміщення цього культурного центру, то хай він там собі буде, культура ніколи нікому не зашкодить, навіть якщо вона москальська і пропагується у Львові.

Переконаний що більшість львівян поділяють мою думку. Росіяни , які живуть у Львові напевно й поготів - у Львові їм живеться не так вже й погано, як це описують різні напівбожевільні писаки у Росії. У всякому разі вони контролють більшість львівського бізнесу, а в суботу та неділю, коли львівські українці виїжджають на дачі або в села до родичів - Львів взагалі сприймається як російськомовне місто. Тобто росіян і "рускоязичних" у Львові дуже багато.

У мене складається враження що ритуально-регулярне биття вітрини Російського Культурного центру має за мету зганяння львіських росіян у своєрідне гетто, де можна було простіше залучати їхні емоції та напевно гаманці до всіляких політичних акцій, на манір того що робить зараз у Львові СДПУ(о).

У всякому разі "вітриноломів" вже давно можна було б знайти, хоча б встановивши відеокамери у цьому шикарному і добре устаткованому центрі. Якщо звичайно, ці відеокамери там не стоять з дня його відкриття, і пики хуліганів не є давним давно записані на відеоплівку .

Те що таке не робиться , означає, що це вигідно владі і напевно вигідно патронам самого Російського Культурного центру, себто Консульству Росії у Львові. Вбиство Білозіра продемонструвало політичні уподобання верхівки львівських силовиків, і навряд чи вона співчуває тим, хто піднімає свою погану руку на "русское дєло". Напевно хуліганів не ловлять тому, що вони на думку декого, сприяють цьому "русскому дєлу".
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи