Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність до секс-меншин призведе до легалізації педофілії

Категорія:

Депутат парламенту Канади Ларрі Спенсер, член опозиційної правої партії Канадський Альянс, звільнений з посади партійного радника з питань сім’ї за гомофобські висловлювання, повідомляє канадське видання Globe and Mail.
Напередодні в інтерв’ю газеті Vancouver Sun Спенсер, зокрема, заявив, що канадські гомосексуалісти – це вихідці з таємного руху, започаткованого у 1960-х роках, члени якого коїли розбещені дії щодо підлітків. На його думку гомосексуалізм слід заборонити, і він заявив, що буде підтримувати будь-яку ініціативу у цьому напрямі. Він також висловив думку, що при нинішній толерантності суспільства до сексуальних меншин все йде до того, що буде легалізована педофілія та полігамність.

Після виходу інтерв’ю голова партії Стівен Харпер виступив із спеціальною заявою та повідомив, що слова Спенсера не мають нічого спільного з політикою партії і є “неприйнятними”, зауваживши, що пов’язувати гомосексуалізм та педофілію не можна, і додавши, що його партія категорично проти педофілії.

Харпер повідомив, що Спенсер висловив йому співчуття з приводу свого інтерв’ю. Тим не менше, його було звільнено з партійної посади, після чого він добровільно пішов з партійного керівництва. (Lenta.ru)


----------------------------------------------------

В тему:

Від homosapiens до homosexuals

Папу звинувачують у нетолерантності до геїв

Свято на вулиці Політкоректності

Армія РФ голубішає

Голубі обрії Пентагону
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи