Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Лідерами стають чоловіки, які любили своїх матусь

Світ:

Британські дослідники з університету Heriot-Watt вважають, що знайшли ключ до чоловічого лідерства. На їхню думку, талановитими керівниками і навіть президентами найчастіше стають чоловіки, що любили своїх матерів.

Адольф Гітлер завжди носив із собою фотографію мами. Ленін стверджував, що став революціонером під материнським впливом. Махатма Ганді дякував своїй матері за те, що вона наставила його на шлях істини. Перелічувати можна і далі, тому англійські вчені й звернули увагу на стосунки великих мужів та їхніх матерів.

Згідно з першими результатами дослідження, босами найчастіше стають чоловіки, у яких було щасливе дитинство поруч з мамою. Керівники, позбавлені всього цього, з великою часткою ймовірності будуть діяти непослідовно і неефективно.

Таким чином, щаслива родина і батьківська турбота визнані головними факторами в розвитку тенденцій лідерства. Дослідники сподіваються, що їхня робота допоможе розпізнавати проводирів на, так би мовити, ранній стадії розвитку і навчати їх лідерству з дитинства.

-------------------------------------
В тему:

Авторитарні моделі XX століття

Авторитарна модель у контексті українського солідаризму

Авторитарна модель управління з точки зору сучасного менеджменту

Надцивілізація Волі

Еліта чи істеблішмент?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи