Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кримські прихильники Ющенка підтримують вимоги підприємців та пенсіонерів

Категорія:

Кримські прихильники блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” та їх союзники по опозиції підтримують акцію протесту підприємців та пенсіонерів проти прагнення влади загнати всю економіку до тіні, а також їх вимогу по створенню справедливої пенсійної системи. 4 лютого на цю тему в рамках всеукраїнської акції протесту в Сімферополі відбудеться мітинг.
Представник блоку “Наша Україна” Валерій Пробий-Голова нагадав в інтерв’ю журналістам, що з 1 січня після вступу в силу Закону “Про обов’язкове пенсійне страхування” в 2-3 рази збільшився податковий тягар для мільйонів дрібних підприємців. Причому платники єдиного й фіксованого податку обкладаються подвійним пенсійним збором.

“Виходить, що підприємці повинні віддавати у вигляді податків і зборів майже все, що отримали, а деякі їх категорії ще й доплачувати державі за право працювати… Чиновники отримали можливість ще більше паразитувати на бізнесі, а владні клани – потужний важіль маніпулювання в тіни величезними фінансовими потоками під час виборів”, - сказав В. Пробий-Голова, вважаючи, що цей механізм буде використано можновладцями для фальсифікації волевиявлення громадян.

В. Пробий-Голова відзначив також, що під час пенсійної реформи пенсіонерів фактично надурили: “Уряд багато кричить про підвищення пенсій, але цифри кажуть, що при річній інфляції в 2003 році у 8 %, пенсія в середньому зросла на 4,2 %”.

Представник “Нашої України” в Криму вважає, що “пенсії необхідно підвищити, тільки для цього не знищувати малий та середній бізнес, який “на світлі” дасть більше надходжень до бюджету, а, позбавивши мільярдних пільг великий бізнес, який і так отримує чималі прибутки, але, на жаль, всі ці великі комерційні структури мають своїх покровителів чи господарів у високих кріслах”.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи