Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Полтаві читачі «Сільських вістей» мітингували проти судової антисанітарії

Категорія:

Близько 300 прихильників блоку партій “Наша Україна”, блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії провели у Полтаві попереджувальний мітинг “Геть брудні руки від “Сільських вістей” проти рішення Шевченківського районного суду Києва припинити вихід газети.
Як передають «Подробиці on-line», мітинг почався о 11:00 перед стадіоном «Ворскла» у центрі Полтави. Мітингуючі тримали державні прапори, лозунги своїх організацій, а також вишиті рушники з цитатою з вірша Тараса Шевченка: «Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають».

Перед мітингуючими виступили депутат Верховної Ради від СПУ Степан Бульба, президент Полтавського медіа-клубу Людмила Кучеренко, які засудили рішення суду про припинення виходу газети, піддали критиці дії влади і підтримали колектив газети.

Вони підкреслили, що мітинг попереджувальний і вони влаштовуватимуть акції громадської непокори у разі переслідування газети, оскільки це антидемократично і порушує свободу слова.

Учасники прийняли резолюцію, в якій вимагали від Верховного суду ліквідувати рішення Шевченківського районного суду Києва і припинити переслідування газети Адміністрацією президента. Учасники вимагають від парламенту захистити колектив газети, від правоохоронних органів - розібратися і всебічно розслідувати ситуацію.

Як повідомлялося раніше, в четвер «Наша Україна», БЮТ і СПУ звинуватили президента Леоніда Кучму у спробі закрити газету «Сільські вісті» у зв’язку з рішенням суду про припинення випуску газети.

Шевченківський райсуд Києва за позовом Єврейського антифашистського комітету ухвалив рішення припинити вихід газети. Комітет звинуватив газету в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі, засновуючись на опублікованих газетою статтях професора Міжрегіональної академії управління персоналом Василя Яременка про проблеми євреїв в Україні.


----------------------------------------------------

В тему:

Стань на захист Сільських Вістей!

Суд виніс рішення про закриття газети “Сільські вісті”

Вадим Рабинович проти “Сільських вістей” 1:0

Реакція на закриття “Сільских вістей”

Жнива Господні починаються в 2004 році
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи